Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Έκτακτη επικαιρότητα: Σοβαρές εξελίξεις για τις αποκρατικοποιήσεις (νεότερη ενημέρωση)


«Σκούπα» για την άρση των εμποδίων που μπλοκάρουν τις αποκρατικοποιήσεις

Επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων σχεδιάζει η Κυβέρνηση – Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διυπουργική για τις αποκρατικοποιήσεις

Προσπάθεια να επιλυθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται από θεσμικά και νομικά κωλύματα τα οποία καθυστερούν την προώθηση των αποκρατικοποιήσεων κατέβαλλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη σημερινή του συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ατζέντα της σύσκεψης βρέθηκαν τα 77 προβλήματα η επίλυση των οποίων απαιτεί νομοθετικές παρεμβάσεις. Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι δρομολογήθηκε η επίλυση των 66 εκκρεμοτήτων οι οποίες «φρέναραν» την αποκρατικοποίηση οργανισμών του δημοσίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συμφωνήθηκε προκειμένου να αρθούν τα νομικά και θεσμικά εμπόδια και να προχωρήσουν οι πρώτες μεγάλες αποκρατικοποιήσεις στη χώρα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο που μετείχε στη σύσκεψη, η προτεραιότητα είναι η άρση των τεχνικών εμποδίων με στόχο την επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων.

Επίσης, στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν ανάλογες συσκέψεις με συναρμόδια υπουργεία που εμπλέκονται στις αποκρατικοποιήσεις.

Πηγή: www.protothema.gr
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»