Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση: Μία «έκπληξη» από τις «Ιπποδρομίες» για όλους τους φιλίππους

«Εγκαινιάζουμε» από σήμερα το δικό μας «Video Club» με επιλεγμένες ταινίες ιπποδρομιακού περιεχομένου!


 Μία νέα προσφορά των «Ιπποδρομιών» προς όλους τους φίλους αναγνώστες!


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για να ικανοποιούμε διαρκώς τις δικές σας απαιτήσεις, εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της ιστοσελίδας, σε ο, τι αφορά σε θέματα αισθητικής και ευκολίας στη χρήση της καθώς και σε θέματα ύλης και περιεχομένου. Προς τούτο λοιπόν, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε - σταδιακά - ένα Video Club με ταινίες ιπποδρομιακού περιεχομένου, όπου θα μπορείτε όλοι σας – ξεκινώντας από σήμερα – να βρίσκετε με πολύ εύκολο τρόπο και να παρακολουθείτε άμεσα μερικές από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του σινεμά που αφορούν στο άλογο και στο άθλημα των Ιπποδρομιών.

Το Video Club των «Ιπποδρομιών» θα φιλοξενείται μόνιμα ως υπο-ενότητα μέσα στην θεματική ενότητα «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες». Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Video Club» θα μεταφέρεστε στο διαθέσιμο κατάλογο με τις ταινίες που σας προτείνουμε (εκεί όπου που με κατάλληλη επιλογή θα μπορείτε να διαβάζετε και πληροφορίες για την υπόθεσή του έργου) και στην συνέχεια, πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί, θα «μεταφέρεται απευθείας μπροστά σας η δράση» έτσι ώστε να παρακολουθήσετε την ταινία που επιλέξατε!

Εξαιτίας πνευματικών δικαιωμάτων δεν είναι δυνατή η απευθείας μεταφόρτωση των ταινιών που θα φιλοξενούνται εφεξής στο Video Club των «Ιπποδρομιών» και για αυτό τον λόγο υιοθετήσαμε την λύση των συνδέσμων (σημ. «Ιπποδρομιών»: Δεν υπάρχουν συνδρομές ή άλλες χρεώσεις, η παρακολούθηση των ταινιών είναι εντελώς δωρεάν).

Ελπίζουμε να αρέσει η καινούργια ιδέα μας και να ευχαριστηθείτε από δω και πέρα «ιπποδρομιακή πανδαισία» στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Εμείς, σας προτρέπουμε όλους να καθίσετε αναπαυτικά στις θέσεις σας και να απολαύσετε τις ταινίες από το Video Club των «Ιπποδρομιών»!

Καλή διασκέδαση σε όλους!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»