Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το σχόλιο της ημέρας


 «Μαραθώνιος» έντεκα διαδρομών σήμερα στο Μαρκόπουλο!

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»!

«Πρόγραμμα – μαμούθ» έντεκα συνολικά Ελληνικών ιπποδρομιών σήμερα, όχι με ιδιαίτερα πολυπληθείς διαδρομές, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι θετικότατο στοιχείο να διεξάγονται όσο το δυνατό περισσότερες Ελληνικές διαδρομές. Εκτός από αυτές, υπάρχουν και άλλες τέσσερις Αγγλικές αναμετρήσεις μετά το πέρας της Ελληνικής συγκέντρωσης, για τις οποίες οι προτάσεις για το στοίχημα έχουν ήδη δημοσιευτεί.

Την ξένη τηλεοπτική σειρά «Luck» που έχει ως κεντρικό της θέμα τις Ιπποδρομίες την είχαμε παρουσιάσει πέρυσι, λίγο πριν «βγει στον αέρα» στις ΗΠΑ, με τους Ντάστιν Χόφμαν και Νικ Νόλτε να αποτελούν βεβαίως τα «βαριά χαρτιά» της παραγωγής και παράλληλα την εγγύηση για την εμπορική της επιτυχία. Τελικά, από ο, τι φαίνεται, μάλλον δεν πρέπει να ήταν… και τόσο «τυχερή» η σειρά, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό ρεπορτάζ…

Εκτός από τις πρόσφατες αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης στο Μαρκόπουλο, σήμερα «φιλοξενούμε» οκτώ νέα videos με διεθνείς Ιπποδρομίες από το Ιπποδρόμιο Meydan στο Dubai. Μπορείτε λοιπόν να παρακολουθήσετε σε video (κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο για να μεταβείτε άμεσα) τις εξής αναμετρήσεις:


Οι προτάσεις για τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες του Σαββάτου 16-03-2012 θα δημοσιευτούν σήμερα το απόγευμα, οι προτάσεις για τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 19-03-2012 θα δημοσιευτούν το απόγευμα της Κυριακής, ενώ για οποιαδήποτε έκτακτη είδηση θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

Να έχετε όλοι ένα καλό Σαββατοκύριακο!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»