Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Το σχόλιο της ημέρας


 «Κρίσιμο το επόμενο διάστημα για τις εξελίξεις στον Ιππόδρομο»

Καλή και καλή εβδομάδα σε όλους τους αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»!

Με επτά Ελληνικές κούρσες από το Μαρκόπουλο ξεκινά η ημέρα, για να «πάρει τη σκυτάλη» στην συνέχεια το πρόγραμμα των αλλοδαπών Ιπποδρομιών από τη Γαλλία, για τις οποίες οι προτάσεις για στοίχημα έχουν ήδη δημοσιευτεί από χθες.

Ένα ενδιαφέρον «σενάριο» επεξεργάζεται το άρθρο του Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκη με τίτλο: «Υποθέσεις και… Ιππο - θέσεις», στο οποίο επιχειρείται να αναλυθεί η «επόμενη ημέρα» του Ελληνικού Ιπποδρόμου «μετά» και «μέσα» από τις σημαντικές πολιτικές εξελίξεις που σημειώθηκαν (αλλά και που πρόκειται να σημειωθούν) εγχώρια - κυρίως - καθώς και διεθνώς

Η εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 04-03-2012 είναι διαθέσιμη για τους φίλους των «Ιπποδρομιών» από την σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Διαδίκτυο, από την σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook και από το Ελληνικό κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube.

Έξι νέα videos από διεθνείς Ιπποδρομίες «φιλοξενούνται» και σήμερα, αυτή τη φορά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ιπποδρόμιο Meydan. Μπορείτε λοιπόν να παρακολουθήσετε σε video (κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο για να μεταβείτε άμεσα) τις εξής αναμετρήσεις:







Οι προτάσεις για τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες της Τρίτης 13-03-2012 θα δημοσιευτούν προς το απόγευμα, ενώ στη διάρκεια διεξαγωγής των Ελληνικών Ιπποδρομιών υπάρχει live ενημέρωση στη σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook.

Τέλος, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως για λόγους ανωτέρας βίας (όπως σας είχαμε προαναφέρει και πριν από λίγες ημέρες) η θεματολογία των «Ιπποδρομιών» πιθανώς να είναι κάπως πιο περιορισμένη για τις επόμενες δύο ημέρες (όχι απαραίτητα πάντως).

Να έχετε όλοι σας μία όμορφη ημέρα!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»