Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση η Blue Bunting



Η εξαιρετική φοράδα Blue Bunting ολοκλήρωσε – κάπως πρόωρα θα λέγαμε – την αγωνιστική της καριέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε την περασμένη Τετάρτη από τους Στάβλους Godolphin, στους οποίους ανήκει η σπουδαία φοράδα.

Η 4ετής Blue Bunting που προέρχεται από τον Dynaformer (USA)  και την Miarixa (FR) διένυσε πέρυσι μία εξαιρετική χρονιά, καταφέρνοντας μάλιστα να επικρατήσει σε μερικές ιδιαίτερα σημαντικές αναμετρήσεις, όπως για παράδειγμα στις Ιπποδρομίες 2011 Qipco 1000 Guineas και 2011 Darley Irish Oaks.

 2011 Qipco 1000 Guineas

Η Blue Bunting υπέστη τραυματισμό στο πόδι της κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για την συμμετοχή της στο περίφημο ιπποδρομιακό φεστιβάλ 2012 Dubai World Cup, αναγκάζοντας στην συνέχεια τους υπεύθυνους του Στάβλου να αποφασίσουν την πρόωρη απόσυρσή της από τους στίβους, καθώς το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας εκτιμήθηκε πως θα είναι μάλλον ιδιαίτερα μεγάλο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Αγωνιστικός Διευθυντής των Στάβλων Godolphin, κύριος Simon Crisford. Έτσι λοιπόν στο εξής η Blue Bunting θα εκτελεί αποκλειστικά χρέη τοκάδας και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να διασταυρωθεί με τον εξαιρετικό επιβήτορα Street Cry.

Στην αγωνιστική της σταδιοδρομία η Blue Bunting διαγωνίστηκε οκτώ φορές, καταφέρνοντας να σημειώσει πέντε νίκες και μία δευτεριά, ενώ τα συνολικά έπαθλα που συγκέντρωσε ανέρχονται στο ποσό των 968.345,00 € περίπου.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»