Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Το σχόλιο της ημέρας


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Όσοι διαβάσατε το αντίστοιχο «Σχόλιο της ημέρας» του Σαββάτου γνωρίζετε ήδη πως τα videos με τις διεθνείς Ιπποδρομίες δεν μπορείτε να τα βρίσκετε πλέον στον πίνακα δημοσιευμάτων που βρίσκεται ακριβώς στο τέλος του άρθρου, κάτι που έγινε προκειμένου να συγκεντρώσουμε μαζί όλα τα κείμενα και τις αναλύσεις του ιστοχώρου.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, αποφασίσαμε να παρουσιάζουμε συνοπτικά κάθε ημέρα την ύλη που δημοσιεύουμε προκειμένου να σας δώσουμε άλλον ένα τρόπο εντοπισμού των θεμάτων και των videos που σας ενδιαφέρουν!

Έτσι, λοιπόν, αρχή της εβδομάδας και οι «Ιπποδρομίες» «φιλοξενούν» έξι videos από Ιπποδρομίες που διεξήχθησαν στο Dubai τις προηγούμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε τις εξής αναμετρήσεις (κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο για να μεταβείτε άμεσα):


Σήμερα δημοσιεύουμε επίσης τις τελευταίες αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης που σημειώθηκαν στο Μαρκόπουλο, ενώ προς το απόγευμα θα αναρτηθούν και οι υποδείξεις για τις Γαλλικές Ιπποδρομίες της Τρίτης 21-02-2012.

Εννοείται φυσικά πως όποτε προκύπτει κάποια είδηση «της τελευταίας στιγμής» που αφορά – άμεσα ή έμμεσα – στις Ελληνικές Ιπποδρομίες θα προβαίνουμε σε έκτακτα δημοσιεύματα.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εδώ και λίγες μέρες ετοιμάζουμε «πυρετωδώς» ένα μεγάλο αφιέρωμα, το οποίο – αν όλα πάνε καλά και προλάβουμε να το έχουμε ολοκληρώσει όπως προγραμματίζουμε – θα δημοσιευτεί την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ παράλληλα εξετάζουμε το ενδεχόμενο να αναρτηθεί σε συνέχειες (λόγω της μεγάλης έκτασης της θεματικής ύλης του).

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»