Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

66ο Ελληνικό Ντέρμπι 2012 – η πρώτη παρουσίαση των «Ιπποδρομιών»



Ο «διακαής πόθος» και το όνειρο κάθε ιδιοκτήτη όπως και κάθε αναβάτη, ο «απώτερος στόχος» κάθε νεαρού δρόμωνα ίππου, η «ιπποδρομία που δεν λησμονείται ποτέ» και από κανένα φίλιππο… αμέτρητους χαρακτηρισμούς θα μπορούσε κάποιος να αποδώσει στην κούρσα του Ντέρμπι!

Η κορυφαία αναμέτρηση της χρονιάς στην χώρα, το Ελληνικό Ντέρμπι, είναι το αντικείμενο της σημερινής μας παρουσίασης. Βεβαίως το «Ελληνικό» έχει να κάνει πια απλά και μόνο με την διεξαγωγή της κούρσας εντός των συνόρων, μιας και από πέρυσι ήδη η συγκεκριμένη ιπποδρομία «άνοιξε τις πύλες της» και στους αλλοδαπούς τριετείς ίππους που βρίσκονται στο Μαρκόπουλο και πληρούν τις προδιαγραφές.

Οι «Ιπποδρομίες», πιστές στην δέσμευσή τους να προωθούν όπως μπορούν καλύτερα κάποιες από τις σπουδαιότερες κύριες Ελληνικές Ιπποδρομίες της χρονιάς, ειδικότερα αυτές που αφορούν στους ίππους μικρής ηλικίας (Κριτήριο Διετών, Κριτήριο Τριετών, Ντέρμπι) δημιουργούν από σήμερα μία νέα θεματική ενότητα με τίτλο: «66ο Ελληνικό Ντέρμπι 2012».

Το 66ο Ελληνικό Ντέρμπι 2012 (όπως η «παράδοση» θέλει να διεξάγεται πάντοτε την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου) είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24-06-2012 στην απόσταση των 2.400 μέτρων, λιγότερο από δύο μήνες μετά από το πολύ δυνατό «crash test» των τριετών ίππων στην σπουδαία ομώνυμη κούρσα του Κριτηρίου που πρόκειται να διεξαχθεί στις 04-05-2012 .

Η ιπποδρομία του Ντέρμπι συγκεντρώνει διαχρονικά τα βλέμματα όλων των φιλίππων, ακόμα και αυτών που για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται πλέον τόσο «κοντά» στις Ιπποδρομίες, αφού αποτελεί χωρίς αμφιβολία το κορυφαίο ιπποδρομιακό γεγονός της χρονιάς, το highlight του καλοκαιριού, την σπουδαία αναμέτρηση από την οποία θα αναδειχτεί ο «χρυσός ίππος της χρονιάς», την κούρσα που «περνά στην ιστορία» και τους πρωταγωνιστές της που εισέρχονται πλέον στο «πάνθεον των αθανάτων»!

Οι «Ιπποδρομίες» έχουν ήδη θέσει στις προτεραιότητές τους τόσο την ανάδειξη όσο και την προώθηση των σημαντικότερων ιπποδρομιακών γεγονότων της χρονιάς (Κριτήριο Διετών, Κριτήριο Τριετών, Ντέρμπι) και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με το πρώτο αφιέρωμα στο φετινό 66ο Ελληνικό Ντέρμπι 2012. Για το συγκεκριμένο σκοπό προστέθηκε μία νέα θεματική ενότητα με τίτλο: «66ο Ελληνικό Ντέρμπι 2012» στο μενού της αρχικής σελίδας, όπου εκεί θα μπορείτε να βρίσκετε συγκεντρωμένα όλα τα δημοσιεύματα, τα videos καθώς και τα αφιερώματα που θα δημοσιεύονται παράλληλα και στη σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook.  Επίσης «στην μάχη» μπαίνει άλλο ένα κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube, μέσω του οποίου θα μεταφορτώνονται όλα τα videos που θα έχουν σχέση με την κούρσα του Κριτηρίου Τριετών 2012 καθώς και όλα τα videos – αφιερώματα που πρόκειται να επακολουθήσουν, στην «καθιερωμένη» πλέον διαφημιστική μας καμπάνια για τις κορυφαίες αναμετρήσεις της χρονιάς!

Το πρώτο μας «δώρο» προς τους φίλους – αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» επιλέξαμε να είναι το video της ιπποδρομίας του περσινού 65ου Ελληνικού Ντέρμπι 2011, στην αναμέτρηση όπου ο ίππος ΚΑΚΙΚΟΥΪΝΙ φτάνει στην κατάκτηση της πολύτιμης νίκης, σε μία ομολογουμένως θεαματική άφιξη. 

Απολαύστε το:
65ο Ελληνικό Ντέρμπι 2011
«Ιπποδρομίες» 


Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»