Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Το θέμα της εβδομάδας


Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Το «θέμα της εβδομάδας» αυτή τη φορά προέρχεται από μία «εσωτερική παραγωγή» του ιστοχώρου των «Ιπποδρομιών». Κάτι ανάλογο θα γίνει και την επόμενη εβδομάδα (που θα έχει ασφαλώς «επετειακό χαρακτήρα»), ενώ ειδικά για την επόμενη εβδομάδα η συγκεκριμένη ενότητα θα αναρτηθεί τη Δευτέρα 14-11-2011, ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την «πρώτη επίσημη» των «Ιπποδρομιών», αντί της Τετάρτης όπου συνήθως δημοσιεύεται.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν αντί κάποιου κειμένου, φιλοξενούμε ένα video! Ο λόγος γίνεται για το πρώτο video – αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών» στο φετινό Κριτήριο Διετών και στην παρουσίαση των διεκδικητών της νίκης. Όπως θα διαπιστώσετε παρακολουθώντας το, για κάποιους από τους ίππους δεν υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες προς το παρόν και η αναφορά τους γίνεται μόνον ονομαστικά, παρόλα αυτά – επειδή είδαμε γραμμένους κάποιους διετείς στις επόμενες ημέρες – όποτε είναι αυτό εφικτό θα «διορθώνουμε» το συγκεκριμένο video προσθέτοντας όσες καινούργιες φωτογραφίες είναι δυνατόν, ώστε να προκύψει τελικά μία πλήρης και ολοκληρωμένη παρουσίαση!

Λίγα λόγια για το video:

Οι «Ιπποδρομίες», θέλοντας να «στηρίξουν» με κάθε τρόπο τις Ελληνικές Ιπποδρομίες και εστιάζοντας εξαρχής σε κάποιες από τις κορυφαίες κούρσες της χρονιάς (Κριτήριο Διετών, Κριτήριο Τριετών, Ντέρμπι κλπ) αποφάσισαν – και υλοποίησαν – εδώ και οκτώ περίπου μήνες την «προώθηση» αυτών των Ιπποδρομιών με τη δημιουργία αποκλειστικά δικού μας οπτικοακουστικού υλικού για το σκοπό αυτό (διαφημιστικές καταχωρήσεις, videos κλπ).

Οι Ιπποδρομίες είναι πάνω από όλα θέαμα και συνεπώς η εικόνα παίζει πάντα τον κυρίαρχο ρόλο. Για το λόγο αυτό, επιλέξαμε τη δημιουργία σειράς από videos για όλες τις κύριες Ιπποδρομίες που στοχεύσαμε, ενώ κάθε φορά ένα από τα videos της σειράς αφορά στην παρουσίαση των διαγωνιζομένων ίππων. Προφανώς, κάποιοι από τους ίππους που παρουσιάζουμε σήμερα δε θα διαγωνιστούν τελικά – το video που θα δείτε το δημιουργήσαμε  κατά την 4η φάση των προεγγραφών, δηλαδή μεσολαβεί ακόμα μία εγγραφή για το Κριτήριο Διετών, συνεπώς δεν ήταν δυνατό να γνωρίζουμε από τώρα ποιοι θα ανανεώσουν  τελικά εκ νέου την συμμετοχή τους – παρόλα αυτά για λόγους «οικονομίας χρόνου» εκτιμήσαμε πως αυτό πρέπει να γίνεται ένα περίπου μήνα πριν από τη διεξαγωγή της Ιπποδρομίας την οποία αφορά. Προς τούτο μάλιστα, δημοσιεύουμε σήμερα και μία σχετική «μέτρηση ιπποδρομιακής κοινής γνώμης», στην οποία μπορείτε να ψηφίσετε όσες φορές επιθυμείτε, όποιους ίππους νομίζετε πως μπορούν να κατακτήσουν το φετινό Κριτήριο Διετών! Επειδή μάλιστα ήδη φαίνεται να ξεχωρίζει αισθητά των υπολοίπων ο ίππος ΧΑΪ ΧΟΟΥΠ, υπάρχει και ένα δεύτερο ερώτημα (ακριβώς πιο κάτω) το οποίο δεν τον περιλαμβάνει καθόλου, ώστε στο δεύτερο σκέλος της δημοσκόπησης ουσιαστικά αναζητούμε τον «καλύτερο των υπολοίπων»!


Αφιέρωμα στο Κριτήριο Διετών 2011 (1ο video - αφιέρωμα)


Οι προωθητικές ενέργειες των «Ιπποδρομιών» έχουν ως στόχο τους να διαφημίσουν – στο μέτρο του δυνατού – τις Ελληνικές Ιπποδρομίες και σαφέστατα σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη δημιουργία ανάλογων videos και στο μέλλον, αφού μάλιστα τα νούμερα της επισκεψιμότητάς τους, όπου αυτά αναρτώνται (επίσημη σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Διαδίκτυο, σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook, κανάλια των «Ιπποδρομιών» στο YouTube) εμφανίζουν μία ιδιαίτερη άνοδο, καθιστώντας τα με τον τρόπο αυτό ως από τα πλέον δημοφιλή θέματα της πλειοψηφίας των φιλίππων – αναγνωστών των «Ιπποδρομιών»! Το γεγονός αυτό λοιπόν μας δίνει το απαραίτητο κουράγιο προκειμένου να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθειά μας, αφού η δική σας αγάπη και η συμμετοχή είναι για εμάς η καλύτερη επιβράβευση!

Να σημειώσουμε, τέλος, πως το συγκεκριμένο video αφιέρωμα θα ενσωματωθεί – μεταξύ των άλλων – και στη θεματική ενότητα «Κριτήριο Διετών 2011», ενώ προσεχώς θα ακολουθήσουν και άλλα videos – αφιερώματα για το Κριτήριο Διετών, τόσο πριν όσο και μετά από τη διεξαγωγή της σπουδαίας Ιπποδρομίας.

Μείνετε λοιπόν σταθερά στις «Ιπποδρομίες», διότι οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»