Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011



«Τίπποις… και ουσία»: η πρώτη ιπποδρομιακή εκπομπή στο Διαδίκτυο είναι γεγονός!


Οι «Ιπποδρομίες» από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους προσπαθούν να ανταποκρίνονται στις δικές σας απαιτήσεις, όλων των φιλίππων δηλαδή που μας περιβάλλατε με αγάπη από την πρώτη στιγμή και μας στηρίζετε σταθερά από το ξεκίνημα. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες των καιρών και έχοντας ως βασικό μας στόχο να βελτιώνουμε την αισθητική του ιστοχώρου και να τον εμπλουτίζουμε με νέα θεματολογία και – κυρίως – με πρωτότυπες και «φρέσκιες» ιδέες, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα λειτουργεί εφεξής ως «δίαυλος επικοινωνίας» μεταξύ μας και που θα προσδώσει μεγαλύτερη «ζωντάνια» και αμεσότητα. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το κανάλι των «Ιπποδρομιών»!

Το πρώτο Διαδικτυακό ιπποδρομιακό κανάλι από σήμερα είναι πλέον γεγονός! Οι «Ιπποδρομίες» δημιούργησαν στο YouTube άλλο ένα δικό τους κανάλι (ippodromieschannel) μέσω του οποίου θα προβάλλονται τα ενημερωτικά ιπποδρομιακά δελτία, κάτι επίσης που θα γίνεται και στην επίσημη σελίδα των «Ιπποδρομιών»,τόσο μέσω του video player που προστέθηκε στη δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας, όσο και στη νέα θεματική ενότητα με τίτλο: «Το κανάλι των «Ιπποδρομιών»» (αρχικά τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση και αργότερα ίσως να γίνει δύο φορές την εβδομάδα) τα κυριότερα ιπποδρομιακά νέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο τη γρήγορη, ζωντανή και πλήρη ενημέρωσή σας!

«Τίπποις… και ουσία»: εκπομπή της Τετάρτης 10-08-2011

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το δελτίο των «Ιπποδρομιών» είναι αυτή τη στιγμή σε μορφή «ραδιοφωνικής εκπομπής» (στηρίζεται στον ήχο) αλλά είναι μάλλον εύκολο να αντιληφθείτε ότι πολύ σύντομα το δελτίο θα έχει ήχο και εικόνα, με άλλα λόγια πολύ σύντομα θα απολαύσετε την πρώτη ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή του Διαδικτύου… «Τίπποις… και ουσία»! (Σημ. «Ιπποδρομιών»: Ο τίτλος «Τίπποις… και ουσία» είναι μία παράφραση, ένα «λογοπαίγνιο» της φράσης «τύποις και ουσία», και χωρίς αμφιβολία η συγκεκριμένη εκπομπή είναι… τύποις και ουσία η πρώτη του είδους της στο Διαδίκτυο και φιλοδοξούμε να γίνει και πρώτη… τύποις και ουσία και στην καρδιά όλων των φιλίππων!)

Τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε είναι πενιχρά κι ως εκ τούτου είναι πιθανό να διαπιστώσετε ορισμένες ατέλειες, για τις οποίες πάντως δουλεύουμε ήδη και προσπαθούμε να τις εξαλείψουμε. Το σίγουρο πάντως είναι πως η εκπομπή «Τίπποις… και ουσία» ξεκίνησε ήδη το «παρθενικό» της ταξίδι και πως με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται όλο και καλύτερη!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»