Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011



Ανακοίνωση της ΕΙΔΙΕ (22-07-2011)


Μαρκόπουλο   22/7/2011

Η Ε.Ι.Δ.Ι.Ε., αφού έλαβε γνώση της απόφασης του Δ.Σ. της Ο.Δ.Ι.Ε., που ισχύει από την 21-7-11, για την στοιχηματική μονάδα και των στοιχηματικών ποσοστών επιστροφής στους Φιλίππους, δηλώνει ικανοποιημένη για την μείωση της στοιχηματικής μονάδας στο 0,50 αν και η Ε.Ι.Δ.Ι.Ε., είχε εισηγηθεί τη μείωση, αυτής της μονάδας, στο 0,30, μετά και την εξελικτική πορεία της οικονομίας.
Περαιτέρω χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά, την επιτέλους, πιθανότητα αύξησης των επάθλων μετά από τόσα χρόνια στασιμότητας και…….μείωσης!

Σχετικά με την εκφρασθείσα, στην ίδια ανακοίνωση, από την Ο.Δ.Ι.Ε., ευχή και προσδοκία για την προσέλκυση νέων επενδυτών –ιδιοκτητών, η Ε.Ι.Δ.Ι.Ε. τονίζει με έμφαση ότι, όσο δεν τροποποιείται ο νόμος, για την τήρηση φορολογικών βιβλίων και για φορολόγηση των…..ζημιών(!!) των ιδιοκτητών, ελάχιστες ή και ανύπαρκτες είναι οι ελπίδες προσέλκυσης νέων επενδυτών –ιδιοκτητών στο χώρο.

Για μια ακόμα φορά η Ε.Ι.Δ.Ι.Ε. καλεί τα θεσμικά όργανα (Φ.Ε.Ε. και Ο.Δ.Ι.Ε.) να δρομολογήσουν κοινή εκστρατεία, μαζί μας, για την ενημέρωση του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίον είναι βέβαιο ότι, θα ανταποκριθεί εφόσον λάβει υπ’ όψιν του τα τεκμηριωμένα επιχειρήματά μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ι.Δ.Ι.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΟΣ ΟΔΥΣΣΕΩΣ                                              ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΦΕΕ
ΟΔΙΕ
ΕΠΔΙ / ΣΑΔΙ
Ιπποδρομιακό Τύπο

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Ο σχολιασμός της ανακοίνωσης της ΕΙΔΙΕ θα γίνει σε άλλο δημοσίευμα, στο οποίο θα αναλύσουμε όλα τα τελευταία γεγονότα που αφορούν τόσο στη μείωση της στοιχηματικής μονάδας όσο και στην αύξηση της γκανιότας στα ιπποδρομιακά παιχνίδια.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»