Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011


Έκτακτη επικαιρότητα


Επιστολή της ΕΙΔΙΕ προς τη ΦΕΕ για το ζήτημα της μη καταβολής της Δ2 δόσης των επάθλων μηνός Ιουνίου

Οι ειδήσεις «τρέχουν» με τέτοιο ρυθμό που κυριολεκτικά δεν τις προλαβαίνουμε πια! Σήμερα (Δευτέρα 11-07-2011) η ΕΙΔΙΕ αντέδρασε στο εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα που ανέκυψε πρόσφατα, για το οποίο έγραψαν σχετικά εδώ και μερικές μέρες οι «Ιπποδρομίες» και που μπορεί δυστυχώς να προσδώσει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στις επόμενες ημέρες, το γεγονός δηλαδή ότι δεν καταβλήθηκε καθόλου η Δ2 δόση των επάθλων για το μήνα Ιούνιο. Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή της ΕΙΔΙΕ, ενώ στις επόμενες ημέρες (ή ώρες, αν αυτό είναι εφικτό) θα αναλύσουμε όλες τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στο Μαρκόπουλο, μιας και ο όγκος των πληροφοριών που έχουμε να επεξεργαστούμε είναι πλέον τεράστιος:


Η επιστολή της ΕΙΔΙΕ όπως δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της


Προς:                                                              Μαρκόπουλο, 11/7/2011
Το Δ.Σ. της Φ.Ε.Ε.                                                        Αρ. πρωτ. 1134

Αξιότιμοι κύριοι,

Με απογοήτευση πληροφορηθήκαμε από τις υπηρεσίες σας το γεγονός ότι η δεύτερη δόση (Δ2) των επάθλων για το μήνα Ιούνιο ήταν μηδενική. Γνωρίζετε καλά ότι πλέον οι ελάχιστες εναπομείναντες ιδιοκτήτες ίππων αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα οικονομικά αλλά και άλλου είδους που προκύπτουν κυρίως από την αβεβαιότητα για το μέλλον του Ιπποδρόμου.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα ζητούμε άμεση συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσής σας – εάν είναι δυνατόν και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα – για να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε σε μείωση ή και κατάργηση χρεώσεων της καρτέλας των Ιδιοκτητών απ’ τη Φ.Ε.Ε. για διαφόρους λόγους, όπως είναι τα τέλη εγγραφών, τα τέλη προεγγραφών κυρίων ιπποδρομιών αλλά και διάφορες χρεώσεις του Κώδικα. Τα ποσά με τα οποία χρεώνονται οι καρτέλες των Ιδιοκτητών ανήκουν σε άλλες εποχές και είναι πλέον τελείως δυσανάλογα με τα ποσά των επάθλων που εισπράττει τελικά η Ιδιοκτησία.

Περιμένοντας με αγωνία την πρόσκλησή σας,

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της ΕΙΔΙΕ

ΒΑΣΟΣ ΟΔΥΣΣΕΩΣ                                     ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»