Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 3 Απριλίου 2011


Σπουδαίο κοινωνικό έργο και αξιέπαινες πρωτοβουλίες από την Ιαπωνική Ιπποδρομιακή Αρχή (JRA)

Η Ιαπωνική Ιπποδρομιακή Αρχή (JRA) πρωτοστατεί αυτήν την εποχή στις ενέργειες φιλανθρωπικού χαρακτήρα με στόχο τη στήριξη των πληγέντων από τον πρόσφατο μεγάλο καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη χώρα. Προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά όλοι οι κάτοικοι των περιοχών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο και τις συνέπειες που προκλήθηκαν εξαιτίας του, η JRA έθεσε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα οικονομικής στήριξης με την ονομασία «Aid for Tohoku-Kanto Earthquake program».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η JRA στις 30-03-2011, μόνο κατά το διάστημα μεταξύ 19 και 27 Μαρτίου συγκεντρώθηκαν από δωρεές πολιτών 542.735,00 δολάρια ΗΠΑ. Η ίδια η JRA πρόσθεσε από το δικό της ταμείο το ποσό των 1.213.200,00 δολαρίων ΗΠΑ επιπλέον του ποσού των 12.320.000,00 δολαρίων ΗΠΑ που είχε ήδη διατεθεί από τα έσοδα των ιπποδρομιών μέχρι τώρα, ενώ μαζί με άλλες ενέργειες που υλοποιήθηκαν μέχρι στιγμής το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται σε 14.012.778,00 δολάρια ΗΠΑ.

Οι δωρεές που έγιναν από ιδιοκτήτες, προπονητές και αναβάτες με βάση το πλήθος των συμμετοχών τους στις ιπποδρομίες ανήλθαν σε 472.215,00 δολάρια ΗΠΑ, ενώ το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν πρόκειται να διοχετευθούν στους πληγέντες μέσω του Ιαπωνικού Ερυθρού Σταυρού. Επιπροσθέτως, η ιπποδρομία March Stakes (ιπποδρομία Grade 3) η οποία πρόκειται να διεξαχθεί στις 10-04-2011 (ημέρα διεξαγωγής της κούρσας Japanese 1000 Guineas) αποφασίστηκε να ενταχθεί και αυτή στο «Aid for Tohoku-Kanto Earthquake program», με το 5,00% από τα έσοδά της να διατίθενται για το σκοπό αυτό (Σημ. «Ιπποδρομιών»: σας θυμίζουν μήπως κάτι αυτές οι ενέργειες; Μόλις πριν από λίγους μήνες οι «Ιπποδρομίες» είχαν προτείνει τα ίδια και ακόμα περισσότερα, καταθέτοντας δέσμη συγκεκριμένων προτάσεων με σκοπό τη στήριξη των επαγγελματιών του Μαρκόπουλου και των αναξιοπαθούντων του Ιπποδρόμου, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να αναζητήσετε το σχετικό δημοσίευμα της 30ης-12-2010 με τίτλο: «Οι «Ιπποδρομίες» καταθέτουν δέσμη προτάσεων για τη στήριξη των εσόδων όλων των επαγγελματιών  του Μαρκόπουλου»).

Εμείς επικροτούμε θερμά τις ενέργειες της Ιαπωνικής Ιπποδρομιακής Αρχής και ελπίζουμε το παράδειγμά της να βρει και στη χώρα μας μιμητές κάποτε…

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»