Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Αυτό που έμεινε ως γενικότερη αίσθηση μετά τις ιπποδρομίες από το Cheltenham και το Dubai είναι πως δυστυχώς η δυναμική του αθλήματος στην Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στα κατώτερα επίπεδα που έχει βρεθεί από καταβολής των ιπποδρομιών στη χώρα. Και αυτό αποδεικνύεται εύκολα με το απλό επιχείρημα πως οι σπουδαιότερες, οι εμπορικότερες και οι πιο φημισμένες ιπποδρομίες του πλανήτη όχι μόνο δεν κατόρθωσαν να προσελκύσουν νέους φιλίππους αλλά ούτε και να «συγκινήσουν» στο ελάχιστο τους ήδη υπάρχοντες, αφού οι τζίροι που πραγματοποιήθηκαν στις  συγκεκριμένες συγκεντρώσεις αντιστοιχούν στα έσοδα ενός μέτριου Γαλλικού προγράμματος! Πάντως σε ο, τι αφορά στο παικτικό σκέλος οι «Ιπποδρομίες» τα πήγαν πάρα πολύ καλά και στις δύο περιπτώσεις, αφού προτείναμε 5 γκανιάν στις 7 ιπποδρομίες στο Dubai – συμπεριλαμβανομένου του νικητή Victoire Pisa, τον οποίον υποδεικνύαμε με πρώτη τύχη καίτοι απέδωσε 20,00 € στο γκανιάν (!), μαζί με το σύνθετό του που απέδωσε κάτι παραπάνω από 60,00 € – και ποσοστά επιτυχίας στις ιπποδρομίες του Cheltenham που άγγιξαν το 65,00% – 70,00% στις προτάσεις για γκανιάν, ενώ δεν ήταν λίγα και τα tricast που προτείναμε στις τρεις ημέρες (από τις συνολικά τέσσερις) που στοιχηματίσαμε στην Ελλάδα!

Γενικά, τα ποσοστά επιτυχίας μας κυμαίνονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα αυτήν την εποχή, κάτι που ισχύει βεβαίως και στις Ελληνικές ιπποδρομίες. Για σήμερα, με δεδομένο πως ο καιρός έχει επιδεινωθεί από χθες το πρωί και σίγουρα θα επηρεαστεί η κατάσταση του στίβου, συνίσταται επιφυλακτικό παιχνίδι στις Ελληνικές ιπποδρομίες.

Κατά τα άλλα, προχθές το βράδυ ενσωματώθηκε και στα δύο video players των «Ιπποδρομιών» ένα αφιέρωμα στο Κύπελλο 25ης Μαρτίου διάρκειας 9 περίπου λεπτών, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα στιγμιότυπα τόσο πριν όσο και μετά από τη σπουδαία ιπποδρομία. Είναι η πρώτη μας «απόπειρα» να παρουσιάσουμε οπτικό υλικό και γι’ αυτό ζητούμε την επιείκειά σας για τις τεχνικές ατέλειες που παρουσιάζει. Στο μέλλον θα μας δοθεί η ευκαιρία να προσφέρουμε και άλλες τέτοιες εκπλήξεις προς όλους εσάς, τους πιστούς αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»! το συγκεκριμένο video υπάρχει επίσης διαθέσιμο και στο YouTube και φυσικά είναι πλήρως ελεύθερο το κατέβασμά του (download) για όποιον το επιθυμεί.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»