Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011


Αυξάνονται οι αγορές μέσω Internet, μειώνεται η πελατεία στις επιχειρήσεις

Τον κώδωνα κινδύνου για την πορεία του ελληνικού εμπορίου έκρουσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά επ' ευκαιρία του εορτασμού της 15ης Μαρτίου ως «Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή».
 
«Οι καταναλωτές προσπαθούν να αμυνθούν στον υψηλότατο φορολογικό πληθωρισμό της χώρας μας, με αγορές μέσω Internet ή ακόμη και από γειτονικές χώρες, αφαιρώντας συνεχώς πελάτες από το ελληνικό στεγασμένο εμπόριο, συντηρώντας όμως και τον φαύλο κύκλο της υποκατανάλωσης, που οδηγεί σε ανεργία και περαιτέρω ύφεση την εθνική μας οικονομία», σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Από τα παραπάνω διαπιστώνεται και στη χώρα μας στην πράξη πλέον η μετατόπιση του αγοραστικού ενδιαφέροντος του καταναλωτικού κοινού προς τις αγορές μέσω του Διαδικτύου εξαιτίας πολλών παραγόντων (εξοικονόμηση χρόνου, καλύτερες τιμές, κατ’ οίκον παράδοση, αγορές και πέραν του ωραρίου των καταστημάτων κλπ). Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών αμέσως μετά τη δραστηριοποίηση ξένων εταιριών στοιχημάτων στην Ελλάδα και δη στο ιπποδρομιακό στοίχημα που μας ενδιαφέρει άμεσα. Αυτό το αναφέρουμε διότι ακόμα και αν καταφέρει να «καθυστερήσει» ο ΟΔΙΕ τη μονοπωλιακή διάθεση του προϊόντος του (Ελληνικές ιπποδρομίες) για τις κούρσες από το εξωτερικό δε θα μπορέσει να ανακόψει τη μεταστροφή των φιλίππων προς άλλες αγορές στο Διαδίκτυο, είτε λόγω καλύτερων αποδόσεων (κυρίως στο γκανιάν που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο εξωτερικό) ή λόγω της συνεχούς λειτουργίας των εταιριών αυτών καθ’ όλο το 24ωρο. 

Οι «Ιπποδρομίες» λοιπόν εκτιμούν πως σύμφωνα και με τις διαπιστώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, οι δυσμενείς επιπτώσεις εξαιτίας της αυξητικής τάσης ανόδου του on-line εμπορίου στη χώρα θα επεκταθούν και στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών γενικότερα, κάτι που αναπόφευκτα θα επηρεάσει σημαντικά και τα έσοδα του ΟΔΙΕ στο προσεχές μέλλον.

Πηγή: «Κέρδος»

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»