Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Μετά την τριήμερη αγωνιστική ανάπαυλα επανερχόμαστε σε πλήρη  δράση με ένα μικτό Ελληνο-Γαλλικό πρόγραμμα. Οι Ελληνικές ιπποδρομίες ξεκινούν σήμερα στις 17:00 και κυρίαρχο ρόλο αναμένεται να παίξουν (όπως συνήθως) οι καιρικές συνθήκες, δεδομένου ότι οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για την Αττική σήμερα κάνουν λόγο για χιονοπτώσεις! Συνεπώς η κατάσταση του στίβου και ο καιρός που θα επικρατεί την ώρα διεξαγωγής των ιπποδρομιών είναι δύο σοβαρότατοι παράγοντες που πιθανώς να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση των διαδρομών. Σε ο, τι αφορά στο αγωνιστικό σκέλος του προγράμματος ξεχωρίζει η 5η ιπποδρομία (Έπαθλο Ψυχικού - απόσταση: 1.800 μέτρα) όπου η παρουσία του ΒΑΣΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πρόγραμμα, αφού τώρα πλέον τίθεται το ερωτηματικό της μικρότερης απόστασης κι αν αυτή θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στη διεύρυνση του σερί των επιτυχιών του. Σε γενικές γραμμές το Ελληνικό πρόγραμμα είναι οριακά συμπληρωμένο σε αριθμό συμμετεχόντων, παρόλα αυτά το στοιχηματικό ενδιαφέρον θα λέγαμε πως δε λείπει σχεδόν από καμία κούρσα.

ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ
Σε ο, τι αφορά τώρα στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής ξεχώρισε η 9η συνεχόμενη νίκη της ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ η οποία δεν πτοήθηκε από το δυσμενή ισοζυγισμό της, σημείωσε άλλη μία εύκολη νίκη, δείχνοντας πως μάλλον πρέπει να έχει και άλλη νίκη «στα πόδια της» (αφού τερμάτισε σε ρυθμό σχεδόν κάντερ…!) και πλέον τίθεται εύλογα το ερώτημα πού τελικά θα σταματήσει το σερί της και από ποιόν! 

3η ιπποδρομία (νικήτρια: ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ)
 
Κάποιες «χορευτικές κινήσεις» της μάλιστα μετά τον τερματισμό της κούρσας «θύμισαν» σε κάποιο βαθμό τη θρυλική Zenyatta! Λέτε να απέκτησε και το Μαρκόπουλο τη δική του «ντίβα»; Μακάρι!

Τα... «χορευτικά» της ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ  μετά την κούρσα!

Η δική μας συγκομιδή στις προτάσεις για παιχνίδι ήταν 6 γκανιάν και 2 δευτεριές στις 8 ιπποδρομίες του προγράμματος. Συγκεκριμένα, προτείναμε για σύνθετα και ΣΚΟΡ τους ΚΑΡΑΦΙΟΥΖ (2,50 €), ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ (1,22 €), ΦΕΝ ΣΠΙΡΙΤ (5,04 €), ΠΡΑΪΣΛΕΣ (1,20), ΝΙΝΙΚΟΣ (2,45 €) και ΑΛΚΥΟΝΗ (1,54 €) εκ των οποίων προέκυψαν 4 σύνθετα, από το 3ο μέχρι και το 6ο σύνθετο (4,26€ – 5,17 € – 4,02 € και 4,62 € αντίστοιχα) ενώ από τις προτάσεις μας προέκυψε και το ΣΚΟΡ4 (41,31 €).

Στις «επιλογές της ημέρας» είχαμε συμπεριλάβει την 5η και την 6η ιπποδρομία της Παρασκευής. Όσοι διάβασαν προσεκτικά «πίσω από τις γραμμές» μάλλον αντιλήφθηκαν πως δεν προτείναμε για παιχνίδι τη ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΓΚΛΟΟΥ απλά και μόνο για λόγους δεοντολογίας (φανταστείτε πως το μισό κείμενο στις προτάσεις μας στο ξεκίνημα της ανάλυσής μας ήταν αφιερωμένο στη ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΓΚΛΟΟΥ, χωρίς καν να την υποδεικνύουμε…), γεγονός που μας «στέρησε» πλήθος νικηφόρων στοιχημάτων, ειδικότερα του 4ου και του 5ου συνθέτου-διδύμου και συνθέτου-forecast (αφού στην 4η και στην 6η πέρασαν συδυασμοί με «δυνατές» αποδόσεις) και τελικά περιοριστήκαμε απλώς στο 4ο και στο 5ο σύνθετο (5,17 € και 4,02 € αντίστοιχα). Στην 6η ιπποδρομία ευτυχήσαμε να προτείνουμε το δίδυμο και το forecast ΝΙΝΙΚΟ Χ ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ (19,08 και 37,49 € αντίστοιχα), το 6ο σύνθετο, το 6ο σύνθετο-δίδυμο και το 6ο σύνθετο-forecast (4,62 € – 90,45 € και 146,17 € αντίστοιχα) ενώ πρέπει να ομολογήσουμε πως ένα δικό μας λάθος στην τελική μας εκτίμηση μας «στέρησε» τη δυνατότητα να «πανηγυρίσουμε το απόλυτο», μιας και δεν εμπιστευτήκαμε καθόλου τον ΜΙΝΤΖΙΜ, εκτιμώντας πως μάλλον θα του χρειαζόταν αρκετά δυναμικότερη ίππευση και στη θέση του προτιμήσαμε τελικά άλλους ίππους που προέρχονταν από ρεπό, κάτι το οποίο συστηματικά αποφεύγουμε (εκτός από περιπτώσεις καταφανούς ανωτερότητας στον όμιλο)…

Όπως και να’ χει το πράγμα, είναι καλό να εντοπίζουμε λάθη και αδυναμίες στο παιχνίδι για να βελτιωνόμαστε, σε ο, τι περνά τουλάχιστον από το χέρι μας. Για σήμερα ως «επιλογές της ημέρας» σας προτείνουμε την 5η και την 6η ιπποδρομία του προγράμματος, με την επισήμανση πως θα πρέπει να είμαστε κάπως «επιφυλακτικοί» στα ποσά που θα στοιχηματίσουμε λόγω των «ειδικών» καιρικών συνθηκών.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»