Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Χρόνια Πολλά σε όλους τους φιλίππους!

Εθνική εορτή σήμερα, μεγάλη θρησκευτική εορτή σήμερα και ασφαλώς ιπποδρομιακή φιέστα κατά τα ειωθότα! Το σημερινό πρόγραμμα είναι αντάξιο της ημέρας και μάλιστα θα λέγαμε πως είχαμε να δούμε πολύ καιρό σε πανηγυρική συγκέντρωση  ένα άρτια συμπληρωμένο πρόγραμμα από πλευράς αριθμού συμμετοχών. Με εξαίρεση την κούρσα του Κυπέλλου 25ης Μαρτίου όπου 11 καθαρόαιμοι (μεταξύ των οποίων ο περίφημος ΘΩΡΑΞ και πολλοί άλλοι ανερχόμενοι δρόμωνες) θα διεκδικήσουν το έπαθλο και τη νίκη, οι υπόλοιπες διαδρομές δε διεκδικούν ιδιαίτερες «ποιοτικές δάφνες», όμως η σύνθεσή τους υπόσχεται άκρως συναρπαστικό θέαμα, θεαματικές αφίξεις και ευκαιρίες για πολύ μεγάλα κέρδη! Οι δικές μας «επιλογές της ημέρας» για σήμερα είναι η 5η ιπποδρομία (Κύπελλο 25ης Μαρτίουαπόσταση: 2.400 μέτρα) και η 7η ιπποδρομία (Έπαθλο Αμφιθέαςαπόσταση: 1.400 μέτρα) του προγράμματος, ενώ όπως πάντα θα βρείτε προτάσεις για σύνθετα και ΣΚΟΡ για όλες τις κούρσες της ημέρας.

Μετά τη δική μας «γιορτή» αύριο έχουμε την «παγκόσμια φιέστα» του Dubai World Cup. Για πρώτη φορά (επίσημα τουλάχιστον) οι Έλληνες φίλιπποι θα έχουν την ευκαιρία και να στοιχηματίσουν σε αυτές τις κούρσες και φυσικά να παρακολουθήσουν ένα συγκλονιστικό υπερθέαμα με τα καλύτερα άλογα από όλον τον πλανήτη να διαγωνίζονται για τη δόξα και για έπαθλα πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην ιπποδρομία 2011 Dubai Duty Free Sponsored By Dubai Duty Free (Group 1) συμμετέχει και ο Έλληνας Presvis (ο οποίος μάλιστα είναι πρώτο φαβορί τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές), ενώ εκτός από τις προτάσεις του ξένου Τύπου σκοπεύουμε να δημοσιεύσουμε και τις δικές μας προτάσεις για όλες τις ιπποδρομίες του Meydan, όπως ακριβώς έγινε δηλαδή και στις ιπποδρομίες στο Cheltenham!

Για τη δική σας ευκολία από σήμερα το βράδυ και για λίγες ακόμα ημέρες θα προστεθεί νέα θεματική ενότητα στο μενού των «Ιπποδρομιών» (ψηλά και αριστερά στην αρχική σελίδα) με τίτλο: «2011 Dubai World Cup» όπου εκεί θα μπορείτε να βρίσκετε συγκεντρωτικά (για τη δική σας ευκολία) το πρόγραμμα των ιπποδρομιών στο Meydan, τις προτάσεις του ξένου Τύπου (Timeform) και τις προ-ιπποδρομιακές αποδόσεις στο γκανιάν (από τη Betfair) καθώς επίσης και τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών». Ασφαλώς τις προτάσεις μας θα μπορείτε να τις βρείτε και στη θεματική ενότητα «Οι σημερινές μας προτάσεις», απλώς επιλέξαμε να διευκολύνουμε κάπως τη μελέτη σας για τις ιπποδρομίες στο Dubai συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία που τις αφορούν.

Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένονται εξελίξεις σε θέματα που μας απασχόλησαν επί μακρόν, ενώ διαφαίνονται στον ορίζοντα και πάλι «γκρίζα σύννεφα» πάνω από το Μαρκόπουλο… Μείνετε στις «Ιπποδρομίες» διότι η ιπποδρομιακή επικαιρότητα είναι πλούσια και πολύ ενδιαφέρουσα!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»