Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Παρότι οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το τριήμερο που διανύουμε για ξεκούραση και «απόδραση» από την καθημερινότητα, οι «Ιπποδρομίες» λειτουργούν κανονικά σε ο, τι αφορά στη θεματολογία του ιστοχώρου, παραμένοντας πιστοί στους αναγνώστες μας, οι οποίοι μας έχετε περιβάλλει με τόση αγάπη!

Οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά διότι το τελευταίο διάστημα τα στοιχεία επισκεψιμότητας των «Ιπποδρομιών» δείχνουν να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα (σταθεροποιημένα) ώστε πλέον μπορούμε να πούμε με κάποια βεβαιότητα ότι οι «Ιπποδρομίες» βρίσκουν σημαντική απήχηση μεταξύ των φιλίππων και αποτελούν σταθερή επιλογή όσων φιλίππων ασχολούνται με το Διαδίκτυο, ώστε οι ευθύνες μας αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, πάντοτε στο μέτρο του δυνατού!

Η προσπάθεια βελτίωσης του ιστοχώρου είναι διαρκής. Την Παρασκευή ενσωματώσαμε navigator στο τέλος της αρχικής σελίδας, που αποτελεί ουσιαστικά το αρχείο των δημοσιευμάτων που αναρτώνται στην αρχική σελίδα των «Ιπποδρομιών». Έτσι θα μπορούν πλέον όλοι και κυρίως οι νέοι φίλοι – αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» να ανατρέχουν με σχετική ευκολία σε παλαιότερα δημοσιεύματα, ενέργεια που ασφαλώς κάνει τον ιστοχώρο περισσότερο εύχρηστο και πιο «φιλικό» προς τον επισκέπτη.

Από αύριο το πρωί στο μενού των «Ιπποδρομιών» (που βρίσκεται ψηλά και αριστερά στην αρχική σελίδα) θα βρίσκονται ενσωματωμένα στη θεματική ενότητα: «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες» όλα τα δημοσιευμένα άρθα που αναλύουν τα ιπποδρομιακά παιχνίδια (μαζί με κάποια επιλεγμένα κείμενα γενικού ενδιαφέροντος) ώστε οι νέοι φίλιπποι να μη χρειάζεται πλέον να ψάχνουν για να τα βρουν διάσπαρτα, αλλά να βρίσκονται εκεί πλέον, διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Συνεχίζεται φυσικά την προσπάθεια για τη βελτίωση των «Ιπποδρομιών» και ευχαριστούμε όλους όσους με τις προτάσεις ή τις παρατηρήσεις τους μας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση!

Θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΔΙΕ αύριο (Καθαρά Δευτέρα) δε θα διεξαχθεί καθόλου ιπποδρομιακό στοίχημα, επομένως ανανεώνουμε το «αγωνιστικό ραντεβού» μας (με Γαλλικές και κυρίως Ελληνικές ιπποδρομίες, που μας ενδιαφέρουν) για την ερχόμενη Τρίτη 08-03-2011. Έως τότε, οι «Ιπποδρομίες» θα συνεχίσουν την καθημερινή θεματολογία όπως την έχετε συνηθίσει και από την Τρίτη μπαίνουμε και πάλι «στη δράση»!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»