Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011


Επιστολή των «Ιπποδρομιών» προς τη Γενική Γραμματεία Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων

Κορυδαλλός, 23-03-2011


Προς: Την Ειδική Γραμματεία Αναδιαρθρώσεων
          και Αποκρατικοποιήσεων
Κοιν.: Υπουργό Οικονομικών
          Υπουργό Πολιτισμού
          Ιπποδρομιακό Τύπο
          Ιπποδρομιακές ιστοσελίδες




Θέμα: Ενδείξεις για διαφοροποίηση της γκανιότας των παιχνιδιών του ΟΔΙΕ - ενημέρωση

Αξιότιμοι κύριοι,
Ο ιπποδρομιακός ιστοχώρος «Ιπποδρομίες» (http://www.ippodromiaka-nea.blogspot.com) με αφορμή δημοσιεύματα του Ιπποδρομιακού Τύπου που είδαν το φως της δημοσιότητας προ μηνών και τα οποία έκαναν λόγο για διαφοροποίηση της γκανιότας των ιπποδρομιακών παιχνιδιών του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ) ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν ευσταθούν πράγματι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Επιπλέον, προσπαθήσαμε να διακριβώσουμε με ποιες διαδικασίες έγινε αυτή η μεταβολή, δεδομένου ότι σύμφωνα με το Νόμο 3708/2008 απαιτούνται δύο Υπουργικές υπογραφές (των Υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού) και δημοσίευση στο ΦΕΚ.

Στα πλαίσια των δικών μας ενεργειών αποστείλαμε αναφορά και προς το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο διαβίβασε τα στοιχεία προς εσάς προκειμένου να αξιολογηθούν (αρ. πρωτ.: 286/14.1.11).

Στις 28-02-2011 απευθυνθήκαμε με επιστολή μας προς την Ειδική Γραμματεία Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων προκειμένου να ενημερωθούμε για την εξέλιξη των ενεργειών σας καθώς και για το πόρισμα των ερευνών σας. Έκτοτε, ουδεμία απάντηση λάβαμε μέχρι και σήμερα.

Επειδή το προβλεπόμενο διάστημα των 60 ημερών που σας παρέχει ο Νόμος προκειμένου να απαντήσετε σε αίτημα πολίτη έχει παρέλθει από την ημερομηνία που λάβατε τα στοιχεία (14-01-2011, ημερομηνία που πρωτοκολλήθηκε η αναφορά) παρακαλούμε να μας απαντήσετε σε εύλογο χρονικό διάστημα για την πορεία της υπόθεσης.


Με τιμή,
Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης
(υπεύθυνος λειτουργίας «Ιπποδρομιών»)

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»