Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Ο βελτιωμένος καιρός των τελευταίων ημερών έχει βοηθήσει  σίγουρα σε μεγάλο βαθμό ώστε να επανέλθει ο αγωνιστικός στίβος σε ικανοποιητική κατάσταση. Παρά τις καλές ομολογουμένως προσπάθειες που κατέβαλε το συνεργείο συντήρησης του ΟΔΙΕ ώστε να αποφευχθούν - στο μέτρο του δυνατού - οι «παρενέργειες» των αυξημένων βροχοπτώσεων (κάτι βεβαίως που επιτεύχθηκε σε σημαντικό βαθμό) η λασπωμένη πίστα αποτελεί πάντα – κατά κοινή ομολογία – «πρόβλημα» για τους διαγωνιζόμενους ίππους και τους αναβάτες και συγχρόνως «δυσεπίλυτο γρίφο» για όλους τους παίκτες του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Έτσι λοιπόν, σήμερα αναμένονται ασφαλώς καλύτερες καιρικές συνθήκες, σε ένα πρόγραμμα που παρουσιάζει χωρίς αμφιβολία αυξημένο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Παρά το μικρό αριθμό συμμετοχών ανά κούρσα, στο στοιχηματικό μενού του Οργανισμού περιλαμβάνονται σήμερα έξι διαδρομές αμφίβολης έκβασης (ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως για την Παρασκευή συμπληρώθηκαν δέκα ιπποδρομίες, αναμφισβήτητα γεγονός πολύ ευχάριστο).
Οι «Ιπποδρομίες» έκαναν εντυπωσιακό «come back» στην περασμένη ιπποδρομιακή συγκέντρωση με 6 γκανιάν στις 8 διαδρομές (στις υποδείξεις μας «δώσαμε» το ΣΚΟΡ4) ενώ στις δύο καλύτερες επιλογές της ημέρας υποδείξαμε το forecast και το σύνθετο-forecast στην πρώτη και το trio στη δεύτερη αντίστοιχα. Απολογισμός ιδιαίτερα ενθαρρυντικός και η δική μας ευχή πλέον είναι οι επιδόσεις μας αυτές να συνεχιστούν και αν γίνεται να βελτιωθούν! Για σήμερα επιλέξαμε να σας προτείνουμε για «δυνατό παιχνίδι» τις δύο τελευταίες Ελληνικές ιπποδρομίες του προγράμματος, για τις οποίες μπορείτε να βρείτε ξεχωριστή ανάλυση στο σημερινό δημοσίευμα  των «Ιπποδρομιών» με τις υποδείξεις για το Ελληνικό πρόγραμμα.
Κατά τα άλλα, η εβδομάδα ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερη «κινητικότητα» και χωρίς ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου. Το μόνο θέμα που «εκκρεμεί» προς το παρόν είναι το ζήτημα με τους πράκτορες ιπποδρομιακού στοιχήματος οι οποίοι δε διαθέτουν άδεια για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ (θέμα που ανακίνησαν οι «Ιπποδρομίες» το περασμένο Σάββατο). Ασφαλώς θα υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο, ενώ εννοείται πως αν η ΠΕΠΠΣ «επιλέξει» την αδράνεια, τότε θα προχωρήσουμε πιο «δυναμικά», όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει να κάνουμε από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας των «Ιπποδρομιών».

Μείνετε λοιπόν στις «Ιπποδρομίες» για να μαθαίνετε πάντοτε έγκυρα και έγκαιρα όλα τα ιπποδρομιακά νέα της τρέχουσας επικαιρότητας!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»