Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Η πρόσφατη κακοκαιρία των τελευταίων ημερών συνοδεύτηκε χθες από έντονη βροχόπτωση η οποία θα επηρεάσει σίγουρα την κατάσταση του αγωνιστικού στίβου. Παρότι είναι γνωστές εδώ και μέρες οι μετεωρολογικές προβλέψεις που έκαναν λόγο για έντονα καιρικά φαινόμενα, εν τούτοις οι υπηρεσίες του ΟΔΙΕ θα έχουν πολύ δύσκολο έργο στην προσπάθειά τους να επαναφέρουν την πίστα σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, αν συνεχιστεί η βροχή και το βράδυ με την ίδια ένταση τότε πολύ φοβούμαστε ακόμα και για ενδεχόμενη ματαίωση των σημερινών Ελληνικών ιπποδρομιών.
Το σίγουρο είναι πάντως πως ο λασπώδης στίβος «θα παίξει και πάλι το ρόλο του» και όπως είναι περίπου αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις «οι εκπλήξεις καραδοκούν». Αυτό που έχουμε να προτείνουμε σε όσους επιλέξετε να στοιχηματίσετε είναι να λάβετε σοβαρά υπόψη στο παιχνίδι σας όσους ίππους ευνοούνται από τη λάσπη, δεδομένου ότι όσα γνωρίζουμε από τις προηγούμενες επιδόσεις των σημερινών συμμετεχόντων «ακυρώνονται» από τη βροχή, δεδομένου ότι άλλοι ίπποι αρέσκονται να διαγωνίζονται σε λασπώδη στίβο ενώ άλλοι δυσφορούν έντονα και υστερούν έναντι των πραγματικών τους δυνατοτήτων. Επομένως, οι αποδόσεις σήμερα αναμένονται ιδιαίτερα υψηλές (στα περισσότερα παιχνίδια) και αν τελικώς διεξαχθούν οι Ελληνικές ιπποδρομίες, τότε θα απολαύσουμε συναρπαστικό θέαμα με απρόβλεπτες (ως προς την έκβασή τους) διαδρομές!

 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»