Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Ευτυχώς την Τρίτη ο καιρός δεν «έπαιξε το ρόλο του» όπως φοβόμασταν κι έτσι διεξήχθησαν ομαλά οι ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο σε ο, τι αφορά στις καιρικές συνθήκες. Η «παικτική συγκομιδή» μας στις προχθεσινές κούρσες ήταν αρκετά καλή, αφού υποδείξαμε 4 γκανιάν στις 8 ιπποδρομίες του προγράμματος, ενώ στις «επιλογές της ημέρας» η μία από τις δύο ιπποδρομίες μας δικαίωσε απόλυτα, αφού έγιναν σε αυτήν όλοι οι συνδυασμοί που προτείναμε με πρώτη τύχη! Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε πως αναγκαστήκαμε – εκ των πραγμάτων – να προβούμε το πρωί της Τρίτης σε νεότερες υποδείξεις για τη 2η ιπποδρομία (με έκτακτο δημοσίευμα) εξαιτίας της διαγραφής του ίππου ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ, τον οποίο υποδεικνύαμε μόνο του για τη νίκη και συνεπώς αποτελούσε «βάση» στα παιχνίδια του 2ου συνθέτου-διδύμου και 2ου συνθέτου-forecast (παιχνίδια που μας ενδιέφεραν ιδιαίτερα, μιας και η 3η ιπποδρομία ήταν η πρώτη μας πρόταση στις «επιλογές της ημέρας»). Για το λόγο αυτό, θέλουμε να τονίσουμε στους αναγνώστες μας πως όποτε προκύπτει πρωινή διαγραφή (και όχι της τελευταίας στιγμής) που αφορά άμεσα στο παιχνίδι μας (στις «επιλογές της ημέρας» δηλαδή) τότε θα υπάρχει έγκαιρα νεότερο δημοσίευμά μας με τροποποιημένες προτάσεις πριν την έναρξη των ιπποδρομιών.
Κατά τα άλλα, υποδείξαμε για τη νίκη τους ΒΙΤΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ (1,72 €), ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ (6,08 €), ΡΥΘΜΙΚ ΣΤΑΡ (1,96 €) και ΜΠΟΥΓΚΥ ΝΤΕΪΖΥ (1,43 €), ενώ από αυτούς προέκυψαν και δύο σύνθετα, το 2ο σύνθετο (7,06 €) και το 3ο σύνθετο (14,57 €).
Στις «επιλογές της ημέρας» η 3η ιπποδρομία του προγράμματος αποδείχτηκε τελικά για μας μία εξαιρετική επιλογή, αφού μας πέρασαν με πρώτη τύχη το 3ο δίδυμο και το 3ο forecast ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ Χ ΣΕΪΚΙΤΟΥΔΕΜΙΟΥΖΙΚ (2,52 € και 10,93 € αντίστοιχα), το 3ο trio και το 3ο tricast επίσης με πρώτη τύχη με την ΚΟΦΗ ΚΛΑΜΠ (5,36 € και 16,54 € αντίστοιχα), το 3ο τετραπλό – επίσης με πρώτη τύχη! – με την ΑΣΤΕΡΛΙΝΗ (44,83 €), το 2ο και το 3ο σύνθετο (7,06 € και 14,57 € αντίστοιχα), το 2ο σύνθετο-δίδυμο και το 2ο σύνθετο-forecast (7,87 € και 31,77 € αντίστοιχα). Αρκετά καλά τα πήγαμε λοιπόν και ευχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον!
Σε ο, τι αφορά σε κάποιες «ανακατατάξεις» που έγιναν στις «Ιπποδρομίες», να σας ενημερώσουμε πως το video player που βρισκόταν μέχρι πρόσφατα στην αρχική σελίδα του ιστοχώρου «μετακόμισε πλέον στο φυσικό του χώρο» και έτσι ήδη από προχθές βρίσκεται στη θεματική ενότητα «Videos ιπποδρομιών», την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε πατώντας την αντίστοιχη επιλογή στο μενού που βρίσκεται ψηλά και αριστερά στην αρχική σελίδα των «Ιπποδρομιών». Μάλιστα, φροντίσαμε να «μεγαλώσουμε» την οθόνη προβολής των videos, όχι πάντως τόσο πολύ ώστε να αποδειχθεί εις βάρος της ποιότητας της εικόνας. Έχουμε ως βασικό μέλημά μας να προσθέτουμε όσο πιο συχνά μπορούμε νέα videos από διεθνείς (και στο μέλλον και Ελληνικές) ιπποδρομίες ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε συναρπαστικό ιπποδρομιακό θέαμα από όλον τον πλανήτη! Να σημειώσουμε εδώ πως το video της ιπποδρομίας 2011 Irish Hennessy Gold Cup που «εκκρεμούσε» στο χθεσινό μας δημοσίευμα (στο αφιέρωμα που κάναμε για τη συγκεκριμένη ιπποδρομία) τελικά το εξασφαλίσαμε και ήδη από χθες βρίσκεται στο video player ώστε να απολαύσετε όλοι οι αναγνώστες μας τη συγκεκριμένη κούρσα.
Θα θέλαμε τέλος να σας ενημερώσουμε για μία πρωτοβουλία που σκέφτηκαν να αναλάβουν οι «Ιπποδρομίες»
Την ερχόμενη Κυριακή στην εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV πρόκειται να φιλοξενηθούν στο studio για συζήτηση  οι κύριοι Βάσος Οδδυσέως (νυν Πρόεδρος της ΕΙΔΙΕ) και Δ. Παρασκευόπουλος (μεγαλο-ιδιοκτήτης και ιπποπαραγωγός), όπως δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο παρουσιαστής της εκπομπής κύριος Π. Δημητρίου. Σκεφτήκαμε λοιπόν να αποστείλουμε κάποιες ερωτήσεις που να απευθύνονται προς τους δύο καλεσμένους της εκπομπής και για το λόγο αυτό ενημερώσαμε μέσω e-mail τον κύριο Δημητρίου για τις προθέσεις μας. Στο σημείο αυτό, προτείνουμε σε όσους από τους αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» θέλουν να απευθύνουν κάποια ερωτήματα προς τους δύο καλεσμένους της Κυριακάτικης ιπποδρομιακής εκπομπής, να μας τα αποστείλουν μέχρι τις 10:30 του πρωινού του Σαββάτου στα e-mails: serafeim.panagiotakis@yahoo.gr, serafeim.panagiotakis@gmail.com. Εμείς θα τα συγκεντρώσουμε όλα (μαζί με τα δικά μας ερωτήματα) και θα τα αποστείλουμε προς τον κύριο Δημητρίου, ευχόμενοι να του δοθεί σε κάποιο σημείο η ευκαιρία (λόγω του περιορισμένου χρόνου που έχει δυστυχώς στη διάθεσή του) να απευθύνει ορισμένα από αυτά προς τους δύο ιδιοκτήτες!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»