Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Το σχόλιο της ημέρας

Αρκετά καλά τα πήγαμε και στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Τρίτης 08-02-2011 σε ο, τι αφορά στις υποδείξεις μας για τις Ελληνικές ιπποδρομίες. Ο τελικός μας απολογισμός ήταν 4 γκανιάν στις 6 ιπποδρομίες καθώς και μία άκρως επιτυχημένη υπόδειξη στη μία από τις δύο κούρσες που βρίσκονταν στις «επιλογές της ημέρας».
Πιο αναλυτικά, υποδείξαμε για τα σύνθετα και ΣΚΟΡ τους ΜΠΛΑΝΚΟ (4,00 €), ΤΖΕΣΣ ΤΖΕΪΜΣ (1,80 €), ΘΑΜΥΡΑ (1,61 €) και ΜΕΤΩΝΑ (4,14 €) ενώ «έγραψαν» αντίστοιχα το 2ο σύνθετο ΜΠΛΑΝΚΟ Χ ΤΖΕΣΣ ΤΖΕΪΜΣ (10,70 €) και το 5ο σύνθετο ΘΑΜΥΡΑΣ Χ ΜΕΤΩΝ (5,16 €). Στις «επιλογές της ημέρας» είχαμε την 5η και την 6η ιπποδρομία του προγράμματος. Στην 5η ιπποδρομία «πέσαμε» πάνω στον εκπληκτικό ΡΙΦΙΟΥΖ ΤΟΥΛΟΥΖ που μας «χάλασε» πολλά από τα παιχνίδια μας (5ο δίδυμο, 5ο forecast, 5ο σύνθετο-δίδυμο, 5ο σύνθετο-forecast) ώστε παρότι όλες μας οι υποδείξεις «τερμάτισαν σε παράταξη» δε βρήκαμε συνδυασμούς «για το ταμείο» και περιοριστήκαμε στο 5ο σύνθετο (5,16 €). Στην 6η πάντως πανηγυρίσαμε στην άφιξη (και μάλιστα οι αποδόσεις που θα πληρωνόμασταν θα ήταν ασύγκριτα καλύτερες αν δεν είχε την «ατυχία» ο ΟΡΙΕΝΤΑΛΙΣΤ ΑΡΤΙΣΤ – που αρχικά πήρε τη νίκη – να παρενοχλήσει τον μετέπειτα νικητή – με ένσταση -  της κούρσας ΜΕΤΩΝΑ). Με το δίδυμο (11,76 €), το forecast (25,14 €), το tricast (29,04 €) και το τετραπλό (54,26 €) κάναμε «ωραίο φινάλε» στις προχθεσινές κούρσες, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από ωραίες αναμετρήσεις και άκρως συναρπαστικές αφίξεις! Σε αυτό το σημείο σας προτρέπουμε να διαβάσετε τη σημερινή ανάλυση των ιπποδρομιών της Τρίτης, μιας και στο δημοσίευμα περιλαμβάνονται και κάποιες «εκπλήξεις» για όλους εσάς τους αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»! θα προσπαθήσουμε – όποτε είναι εφικτό – να συνεχίσουμε τέτοιες ενέργειες και υποσχόμαστε (στο μέτρο του δυνατού) να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες.  
Κατά τα άλλα, το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 Ελληνικές διαδρομές, κάτι που έχει να συμβεί πάρα πολύ καιρό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός. Η δική μας ευχή είναι να συνεχίσουμε να βλέπουμε (κυρίως) Ελληνικές ιπποδρομίες όσο το δυνατό περισσότερο και μάλιστα να φτάσουν κάποια στιγμή να διεξάγονται σε καθημερινή βάση, αν αυτό είναι δυνατό!
Θα επανέλθουμε λοιπόν αύριο με τις υποδείξεις μας όπως και με αναφορές σε άλλα ενδιαφέροντα θέματα της ιπποδρομιακής επικαιρότητας!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»