Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Το σχόλιο της ημέρας

Είχαμε προγραμματίσει να ασχοληθούμε σήμερα με τα ποιοτικά συμπεράσματα από τις μετρήσεις επισκεψιμότητας που πραγματοποιούμε σε καθημερινή βάση, όμως επειδή η επικαιρότητα «τρέχει» και μάλιστα απρόβλεπτα, αναγκαστικά θα παρεκκλίνουμε ελαφρά του θέματος για να αναφερθούμε πρώτα στην αναγγελία αλλαγών της θεματολογίας των «Ιπποδρομιών» που υποχρεωθήκαμε να κάνουμε για το επόμενο τριήμερο.
Λόγω λοιπόν της αιφνίδιας μετάθεσης για σήμερα των χθεσινών Ελληνικών ιπποδρομιών, αν τελικώς διεξαχθούν κανονικά τότε η κριτικοπεριγραφή τους θα δημοσιευθεί την Τρίτη (αντί της Δευτέρας που συνηθίζουμε), ενώ οι ανανεωμένοι πίνακες με τα στατιστικά  θα δημοσιευθούν επίσης την Τρίτη σε κάθε περίπτωση (είτε διεξαχθούν δηλαδή ή όχι).
Επίσης, λόγω της «ανατροπής» του προγραμματισμού μας εξαιτίας της Δημόσιας Διαβούλευσης για τα τυχερά παιχνίδια, η ανασκόπηση της εβδομάδας – προκειμένου να συμπεριλάβει όλην την αγωνιστική δράση της εβδομάδας που πέρασε – θα δημοσιευθεί την Τετάρτη (εκτός αν δεν διεξαχθούν τελικά ούτε σήμερα οι Ελληνικές ιπποδρομίες, οπότε θα δημοσιευθεί την Τρίτη).
Τη Δευτέρα τέλος οι «Ιπποδρομίες» θα προβούν στη δημοσίευση πλήρους και εκτενούς ανάλυσης του άρθρου 35 του υπό ψήφιση Σχεδίου Νόμου για τα τυχερά παιχνίδια, την οποία σκοπεύουμε φυσικά να καταθέσουμε (μαζί με τις βελτιωτικές μας προτάσεις) και στη Δημόσια Διαβούλευση. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες «εκπλήξεις» μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να αναγκαστούμε (για πολλαπλή φορά ομολογούμε) να αλλάξουμε την καθημερινή μας ύλη!
Στο σχόλιο της ημέρας τώρα, από τα στατιστικά επισκεψιμότητας των «Ιπποδρομιών» προκύπτουν ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα. Μετά από περίπου 2 ½ μήνες λειτουργίας έχουμε συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία που μας βοηθούν – αν μη τι άλλο – να κατανοήσουμε καλύτερα τις προτιμήσεις σας και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να ικανοποιούμε τις δικές σας απαιτήσεις.
Αυτό που προκύπτει ως βασικό συμπέρασμα είναι το γεγονός πως κατά κανόνα οι αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» ενδιαφέρεστε για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας που άπτονται της Ελληνικής ιπποδρομιακής καθημερινότητας. Παρατηρήθηκε πως τις ημέρες που δημοσιεύουμε κάποιο «καυτό» θέμα που αφορά στον Ελληνικό Ιππόδρομο τα νούμερα εκτινάσσονται σε μεγάλα (συγκριτικά) ύψη σε σχέση με τις ημέρες όπου η Ελληνική ιπποδρομιακή επικαιρότητα είναι «φτωχή» και – αναγκαστικά – αναπληρώνουμε τη θεματολογία με ρεπορτάζ από το εξωτερικό. «Το μήνυμα ελήφθη», πάντως εκτιμούμε πως τουλάχιστον στα μεγάλα διεθνή ιπποδρομιακά γεγονότα πρέπει να «δηλώνουμε παρόντες» και να έχουμε σφαιρική ενημέρωση γύρω από τις ιπποδρομίες παγκοσμίως. Το σίγουρο είναι πάντως πως σκοπεύουμε να κινηθούμε με βάση τις δικές σας επιθυμίες και συνεπώς στη θεματολογία μας εφεξής θα κυριαρχούν (όσο αυτό είναι δυνατό) θέματα από το Μαρκόπουλο (ή γενικότερα θέματα από την Ελλάδα, αν προτιμάτε).
Η προσπάθεια για τη βελτίωση των «Ιπποδρομιών» συνεχίζεται, μείνετε κοντά μας γιατί έρχονται (προσεχώς) και άλλες εκπλήξεις!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»