Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Το σχόλιο της ημέρας

Σήμερα είναι μία πολύ όμορφη ημέρα! Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού επιτέλους σήμερα έχουμε την επανέναρξη των Ελληνικών ιπποδρομιών; Από σήμερα λοιπόν έχουμε και πάλι Ελληνικό πρόγραμμα στο στοιχηματικό μενού του ΟΔΙΕ μετά από περίπου ένα μήνα πλήρους απραξίας. Νομίζουμε πάντως πως δε θα πρέπει ούτε να «πανηγυρίζουμε» αλλά ούτε και να είμαστε απολύτως σίγουροι πως τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα αποτελούν πλέον παρελθόν, τουναντίον μάλιστα οι «ενδείξεις» δυστυχώς συγκλίνουν προς την πιθανότητα «αναζωπύρωσης» της έντασης (αυτά και άλλα σχετικά με το τελευταίο Δελτίο Τύπου της ΦΕΕ μπορείτε να τα διαβάσετε σε ειδικά δημοσιεύματα των «Ιπποδρομιών» σήμερα).
Θα περιοριστούμε στο «παικτικό σκέλος» και θα συστήσουμε σε όλους όσους στοιχηματίσουν σήμερα να κρατήσουν κάποιες επιφυλάξεις σε ο, τι αφορά στη φυσική και αγωνιστική κατάσταση που θα παρουσιαστούν οι ίπποι στο Μαρκόπουλο μιας και (κατά τη δική μας εκτίμηση) δεν ισχύουν στον απόλυτο βαθμό τα στοιχεία που υπήρχαν σχετικά με τη φόρμα και τις δυνατότητές τους (τα οποία ήταν γνωστά προ της «αναγκαστικής» διακοπής). Ως εκ τούτου σας προτείνουμε (για τις πρώτες ιπποδρομιακές ως επί το πλείστον) να «κοντύνετε» το παιχνίδι σας (σε ο, τι αφορά στα ποσά στοιχηματισμού) ή αν επιμείνετε να «παίξετε δυνατά» αν μη τι άλλο σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε (περισσότερες) «καλύψεις». Σε ο, τι αφορά στις υποδείξεις των «Ιπποδρομιών» θα βαδίσουμε στο ίδιο μοτίβο (με δύο «καλές επιλογές της ημέρας» και προτάσεις για σύνθετα και ΣΚΟΡ στις υπόλοιπες ενώ μαζί θα υπάρχει ο πίνακας με τους ίππους που είτε ευνοούνται ή δεν αποδίδουν ιδιαίτερα καλά σε λασπώδη στίβο), απλά να σας υπενθυμίσουμε πως σε περίπτωση που διαγράφεται ίππος που εμπεριέχεται στις υποδείξεις μας, τότε προωθήστε κατά μία θέση τις υπόλοιπες επιλογές όπως αυτές αναφέρονται στην ανάλυση της κούρσας (δεδομένου ότι οι προτάσεις μας δίνονται κατά απόλυτη σειρά). Επιπλέον – κάτι που αφορά μόνο στις Ελληνικές κούρσες – οι υποδείξεις των «Ιπποδρομιών» θα αναρτώνται και στην αρχική σελίδα (για άμεση αναζήτηση) όπως και στη θεματική ενότητα «Οι σημερινές μας προτάσεις», όπου εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις υποδείξεις της ημέρας τόσο για τις Ελληνικές όσο και για τις υπόλοιπες ξένες ιπποδρομίες του καθημερινού προγράμματος του ΟΔΙΕ.
Κατά τα άλλα, με δεδομένη την «καλή αρχή» που κάναμε σε ο, τι αφορά στις προτάσεις μας για τις Ελληνικές ιπποδρομίες ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας των «Ιπποδρομιών» (με πολλές και «ακριβές» υποδείξεις μέχρι σήμερα), ευελπιστούμε αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον, και να τα πάμε ακόμα καλύτερα!


Καλή αρχή λοιπόν και (έστω και καθυστερημένα) Καλή Χρονιά!


«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»