Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Το σχόλιο της ημέρας

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας να φτιάξουμε τον ιστοχώρο των «Ιπποδρομιών» όσο πιο λειτουργικό μπορεί να γίνει για όλους εσάς, αποφασίσαμε να προβούμε σε μερικές αλλαγές:
Η αρχή έγινε (όπως είδατε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε) με τα δημοσιεύματα που αφορούν στις ειδήσεις από το εξωτερικό και τα οποία αποφασίσαμε να τα εντάξουμε στην πρώτη σελίδα του ιστοχώρου, μιας και αποτελούν και αυτά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας (απλώς αφορούν σε γεγονότα που εκτυλίσσονται εκτός Ελλάδος). Επιπλέον, η δημιουργία της θεματικής ενότητας «Επισκόπηση Διεθνούς Τύπου» εκτιμήσαμε - με την πάροδο του χρόνου - πως δεν προσφέρει πολλά πράγματα σε επίπεδο «ενότητας - αρχείου». Για το λόγο αυτό θα παραμείνει στη θέση της με τα θέματα που έχουν αναρτηθεί κατά καιρούς και μετά από ικανό χρονικό διάστημα θα καταργηθεί πλήρως (το υπολογίζουμε να συμβεί σε 3 με 4 μήνες).
Από αυτή τη Δευτέρα θα αρχίσει να υπάρχει ενημέρωση με στατιστικά από την Ελλάδα και τη Γαλλία (προς το παρόν η Ελλάδα παρότι θα ενταχθεί  όλα τα στατιστικά θα εμφανίζονται κενά διότι μηδενίστηκαν με το νέο έτος και δεν υπάρχουν νέα δεδομένα). Είμαστε έτοιμοι να προσθέσουμε και την Αγγλία αν υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα (ένταξη των Αγγλικών ιπποδρομιών στο στοίχημα του ΟΔΙΕ ή απελευθέρωση Διαδικτυακού στοιχήματος). Για τη δεύτερη περίπτωση μάλιστα σκοπεύουμε να εντάξουμε στατιστικά και από άλλες χώρες. Επειδή δεν μας είναι εύκολο να παρακολουθούμε καθημερινά τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη, σας υπενθυμίζουμε πως οι πίνακες με τα στατιστικά θα ενημερώνονται μία φορά την εβδομάδα και θα αναρτώνται κάθε Δευτέρα με τα νέα τους δεδομένα.
Στο θέμα της προβληματικής εμφάνισης  του ιστοχώρου (για όσους χρησιμοποιούν Internet Explorer ως browser) προβήκαμε σε όλες τις δυνατές ενέργειες ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό (τουλάχιστον για τον Internet Explorer που χρησιμοποιήσαμε για να δουλέψουμε το πρόβλημα). Η «εύκολη επιλογή» για να ξεπεράσετε (προσωρινά) το «σκόπελο» της αρχικής σελίδας είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλον browser (πχ το Mozilla Firefox που δουλεύει άριστα). Πάντως εμείς ήδη αποστείλαμε αναφορά στην Google ώστε να εξετάσουν και να επιλύσουν για λογαριασμό μας το πρόβλημα με την εμφάνιση του αρχικού μενού των «Ιπποδρομιών» (για όσους διαθέτουν Internet Explorer, να σας πούμε πως το μενού που δεν εμφανίζεται ψηλά στην οθόνη σας περιλαμβάνει συνοπτικά τα θέματα της αρχικής σελίδας με μία μικρή περίληψη και τη φωτογραφία – σύνδεσμο που αν την επιλέξετε σας οδηγεί απευθείας στο δημοσίευμα). Ο, τι περνούσε από το χέρι μας το πράξαμε και σας υποσχόμαστε πως μόλις έχουμε κάτι νεότερο θα προβούμε σε σχετική ανακοίνωση.
Κατά τα λοιπά, η εβδομάδα έκλεισε με πολλή δράση αλλά δυστυχώς όχι αγωνιστική (αναλυτικότερα θα τα συζητήσουμε όλα στην «Ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε» τη Δευτέρα το πρωί). Ας ελπίσουμε μόνον η χρονιά να μη συνεχιστεί έτσι όπως ξεκίνησε, δηλαδή «επεισοδιακά»!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»