Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Νεότερες ανακοινώσεις των «Ιπποδρομιών» για την θεματολογία του ιστοχώρου

Οι «Ιπποδρομίες» αντιμετωπίζουν κάποια τεχνικής φύσεως προβλήματα σχετικά με τα videos των Ελληνικών ιπποδρομιών. Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να αναβάλλουμε προσωρινά την ένταξη των θεματικών ενοτήτων: «Οι σημερινές μας προτάσεις» και «Ανάλυση των ιπποδρομιών που διεξήχθησαν». Για να μην αφήσουμε όμως εσάς τους αναγνώστες μας χωρίς καμία προσφορά, σε κάθε Ελληνική συγκέντρωση θα προτείνουμε (στην αρχική σελίδα) κάποιους ίππους των Ελληνικών ιπποδρομιών που θα πρέπει να «προσέξετε» στο παιχνίδι σας, αρχής γενομένης από την Τρίτη 07-12-2010 (η ανάρτηση των υποδείξεων θα γίνεται το πολύ μέχρι τις 12:00 το πρωί κάθε συγκέντρωσης).
Ζητούμε την κατανόησή σας για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται. Ούτως ή άλλως ο αρχικός προγραμματισμός για την επίσημη λειτουργία των «Ιπποδρομιών» ήταν η 01η-01-2011, ημερομηνία έναρξης που επισπεύτηκε κατά ενάμιση μήνα περίπου και είναι λογικό να μην βρίσκονται όλες οι ρυθμίσεις του ιστοχώρου στα επίπεδα που κι εμείς επιθυμούμε. Πάντως, σας διαβεβαιώνουμε πως δουλεύουμε σκληρά και επεξεργαζόμαστε διάφορες λύσεις για να ξεπεραστεί οριστικά ο «σκόπελος» των μεταδόσεων και ελπίζουμε σύντομα να επανέλθουμε με ευχάριστα νέα.
Οι θεματικές ενότητες «Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας» και «Αποτελέσματα ιπποδρομιών – Αφίξεις - Αποδόσεις»  ξεκινούν από το πρωί της Τρίτης 07-12-2010.
Τέλος, την Κυριακή 05-12-2010 θα ανακοινωθεί ο πίνακας της θεματολογίας του ιστοχώρου όπως τον επεξεργαστήκαμε και περιέχει την συνολική θεματολογία που θα δημοσιεύεται καθημερινά μόλις οι «Ιπποδρομίες» τεθούν σε πλήρη λειτουργία.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»