Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Το σχόλιο της ημέρας
άρθρο του Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκη

Χρόνια Πολλά σε όλους τους φιλίππους!

Η εβδομάδα που ξεκινά προμηνύει σημαντικές εξελίξεις σε πολλά επίπεδα, ιδιαίτερα μετά από το πρόσφατο Δελτίο Τύπου της ΦΕΕ που εκδόθηκε μέσα στις γιορτές (θέμα που θα το σχολιάσουμε αναλυτικά αύριο). Οι «Ιπποδρομίες» σκοπεύουν επίσης να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν για να δοθεί επιτέλους μία απάντηση σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει με την γκανιότα στα παιχνίδια του ΟΔΙΕ (αύριο θα πραγματοποιηθεί η «επόμενη κίνησή» μας).
Σήμερα ξεκινά το παιχνίδι του τετραπλού στις Γαλλικές ιπποδρομίες. Η δική μας εκτίμηση είναι πως έπρεπε όλα τα παιχνίδια να προσφερθούν εξαρχής στους Έλληνες φιλίππους και αυτό το στηρίζουμε με δύο βασικά επιχειρήματα:

-    Οι Γαλλικές ιπποδρομίες μαζί με τα προσφερόμενα παιχνίδια τους απευθύνθηκαν (αρχικά) στους ήδη υπάρχοντες φιλίππους που γνώριζαν όλα τα προσφερόμενα παιχνίδια του ΟΔΙΕ και συνεπώς δεν υπήρχε πρόβλημα «εξοικείωσης» με αυτά.
-    Ειδικά τα παιχνίδια όπως το τετραπλό αποτελούν «πόλο έλξης» για σημαντική μερίδα παικτών - φιλίππων λόγω των κατά κανόνα αυξημένων αποδόσεων που προσφέρουν. Ειδικότερα σε ο, τι αφορά στη Γαλλία (κρατήστε την παρατήρηση αυτή) τα τζακποτ στο παιχνίδι του τετραπλού αναμένονται σε καθημερινή βάση (εκτιμώντας τα αποτελέσματα που έχουμε δει μέχρι σήμερα και τις αποδόσεις των υπόλοιπων παιχνιδιών). Με άλλα λόγια, το τετραπλό των Γαλλικών ιπποδρομιών θα μπορέσει (μέσω των συχνών τζακποτ) να σημειώσει τζίρους εφάμιλλους με αυτούς που πραγματοποιούν αρκετές Ελληνικές ιπποδρομίες ακόμα και στο σύνολό τους.

Ο ΟΔΙΕ έδειξε (και σε αυτήν την περίπτωση) «μειωμένα αντανακλαστικά» και φυσικά στη δεδομένη χρονική στιγμή που εισάγεται το τετραπλό στο στοιχηματικό μενού του είναι δύσκολο πλέον να «κάνει τη διαφορά» εισπρακτικά. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον (σε συνδυασμό με την πρόσφατη μείωση της στοιχηματικής μονάδας) πως θα κατορθώσει να προσελκύσει ξανά κάποιους από τους φιλίππους που έχασε στην πορεία εξαιτίας αστοχιών και κακών χειρισμών (φορολόγηση δελτίων, αύξηση τιμής, σωρεία χαμένων Ελληνικών συγκεντρώσεων κλπ).
Να σας ενημέρωσουμε τέλος πως οι «Ιπποδρομίες» επεξεργάζονται λύσεις ώστε όσοι χρησιμοποιείτε Internet Explorer ως browser να μπορείτε να βλέπετε όλα τα στοιχεία της αρχικής σελίδας (εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους στα περιεχόμενα, ψηλά στην αρχική σελίδα). Μόλις μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς αυτό το τεχνικό θέμα θα δημοσιεύσουμε ανακοίνωση στην αρχική σελίδα για να μπορέσετε όλοι να διαβάζετε σωστά τις «Ιπποδρομίες».

Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης


Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»