Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

«Περίεργη» σιωπή…


Έχουν περάσει ήδη 9 ημέρες από τότε που αποκαλύφθηκε σημαντική διαφορά (αύξηση) της γκανιότας στα παιχνίδια του ΟΔΙΕ (χωρίς να υπάρχει από τον Οργανισμό σχετική ενημέρωση που να την προαναγγέλλει), σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην ιπποδρομιακή ιστοσελίδα cosmicway (http://www.cosmicway.net/). Έκτοτε  και μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση των αρμοδίων, ένα «πέπλο μυστηρίου» και «περίεργης» σιωπής καλύπτει την υπόθεση…
Οι «Ιπποδρομίες» στις 07-12-2010 δημοσίευσαν σχετικό άρθρο για το πολύ σοβαρό ομολογουμένως θέμα και απηύθυναν συγκεκριμένα ερωτήματα (αναζητείστε το δημοσίευμα με τίτλο: «Τι συμβαίνει με την γκανιότα στον Ιππόδρομο;») που χρήζουν δημόσιας και ξεκάθαρης απάντησης τόσο από τον ΟΔΙΕ που έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος όσο και από την ΙΝΤΡΑΛΟΤ που διαθέτει και διαχειρίζεται το λογισμικό του παιχνιδιού και είναι η αυτή που «ενσωμάτωσε» την διαφορετική γκανιότα στο λογισμικό διεξαγωγής των ιπποδρομιακών παιχνιδιών.
Δεν φτάνει μόνον αυτό, αλλά με λύπη μας είδαμε να επαληθευόμαστε για άλλη μία φορά, όταν μόλις προ λίγου καιρού επισημαίναμε την υποτυπώδη ύπαρξη της ΠΑΝΕΦΙΛ και την γενικότερη αδράνειά της τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής λοιπόν δεν έχει «κουνηθεί φύλλο», δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση για το θέμα. Φανταστείτε το μέγεθος της απογοήτευσης που δημιουργεί στους φιλίππους ένα Σωματείο που ιδρύθηκε για να προασπίζεται τα δικαιώματά τους, όταν μάλιστα η αποκάλυψη προήλθε από την προσωπική ιστοσελίδα του Γενικού Γραμματέα της ΠΑΝΕΦΙΛ! (για του λόγου το αληθές, δείτε χθεσινό screenshot της ιστοσελίδας της ΠΑΝΕΦΙΛ από την θεματική ενότητα «Νέα και δραστηριότητες της ΠΑΝΕΦΙΛ», με την ημερομηνία να αναγράφεται πάνω δεξιά και φυσικά χωρίς καμία αναφορά επί του θέματος).
Η σελίδα με τα νέα της ΠΑΝΕΦΙΛ (πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε τώρα στην σελίδα)

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό θα πρέπει να δοθούν από τον ΟΔΙΕ άμεσα και τεκμηριωμένα όλες οι απαντήσεις ώστε να μην μείνουν «σκιές» και πληγεί (για μία ακόμα φορά) το προφίλ του Οργανισμού. Βεβαίως, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πληγεί και η αξιοπιστία του και γι’ αυτό καλούμε για τελευταία φορά τους υπευθύνους να βγουν με επίσημο και ξεκάθαρο τρόπο και να αποκαταστήσουν τα πράγματα. Σε διαφορετική περίπτωση, οι «Ιπποδρομίες» θα προστρέξουν προς τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Πολιτείας για να «ωθήσουν» προς την κατεύθυνση της πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης.
Θα επανέλθουμε επί του ζητήματος την ερχόμενη εβδομάδα για να δώσουμε την ευκαιρία (και τον χρόνο) προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Αν παρόλα αυτά εξακολουθήσει να επικρατεί «σιγή» πανταχόθεν, εμείς θα πράξουμε το καθήκον μας.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»