Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Το σχόλιο της ημέρας


Σχετικά καλά πήγαμε στις υποδείξεις μας για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 17-12-2010. Κατ’ αρχάς, για τα παιχνίδια γκανιάν/συνθέτου/ΣΚΟΡ στις 10 ιπποδρομίες σημειώσαμε 4 γκανιάν (2,54 € – 3,06 € – 2,04 € – 6,70 €) και 2 σύνθετα (7,33 €– 6,32 €). Λόγω της «ιδιαιτερότητας» της ημέρας που δεν είχαμε λάβει υπόψη στην επεξεργασία μας (ο στίβος ήταν λασπώδης) θεωρούμε «αξιοπρεπείς» την επιδόσεις μας.
Τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα στις δύο επιλογές της ημέρας για στοίχημα (5η και 8η ιπποδρομία) στις οποίες νίκησαν οι πρώτες τύχες μας (ΚΑΤΑΡ ΓΟΥΕΪ και ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ) και επιπλέον στις υπόλοιπες θέσεις τερμάτισαν οι υπόλοιπες υποδείξεις μας. Ελέω καιρού και επειδή «κόψαμε» ελάχιστες στήλες στα προτεινόμενα παιχνίδια του tricast και του τετραπλού δεν τα πιάσαμε με πρώτη τύχη (θυμίζουμε πως ενώ της δίναμε τύχη για τα πολύπλοκα παιχνίδια βάλαμε την ΜΙΚΡΗ ΙΣΑΒΕΛΛΑ μόνο στην 4η θέση σε ένα τρίο που πλήρωσε 30,51 €, tricast 126,64 € και τετραπλό 622,93 €, ενώ στην 8η ιπποδρομία είχαμε στην 3η θέση τον ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΤΑΝΤΟΡ για τον οποίο… και αυτοί που δεν παίζουν ιππόδρομο γνωρίζουν πως «χορεύει» στη λάσπη!, σε ένα tricast που πλήρωσε 67,08 €). Περιοριστήκαμε συνεπώς στο πιάσουμε το 5ο δίδυμο και φορκάστ (6,23 € και 12,22 € αντίστοιχα) και το 8ο τρίο (12,01 ). Η εκτίμησή μας από αυτά που είδαμε είναι πως με στεγνή πίστα θα πηγαίναμε ακόμα καλύτερα (δεν είχαμε συνυπολογίσει στις υποδείξεις μας το ενδεχόμενο της βροχής και απολογούμαστε ειλικρινά γι’ αυτό).
Επειδή δεν είναι εύκολο για εμάς εκ των προτέρων να γνωρίζουμε την ακριβή κατάσταση του αγωνιστικού στίβου την ώρα διεξαγωγής των ιπποδρομιών, από την επόμενη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση και για όλους τους χειμερινούς μήνες θα δημοσιεύουμε έναν πίνακα με τους διαγωνιζόμενους ίππους στην Ελλάδα την συγκεκριμένη ημέρα οι οποίοι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των «Ιπποδρομιών» αποδίδουν ιδιαίτερα καλά ή αντιθέτως υστερούν σε βρεγμένο στίβο. Η αρχή λοιπόν θα γίνει από αύριο Τρίτη 21-12-2010 και θα μπορείτε εφεξής να αναζητείτε αυτόν τον πίνακα μαζί με τις υποδείξεις μας στην θεματική ενότητα: «Οι σημερινές μας προτάσεις».
Το σίγουρο είναι πάντως πως προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε «επιχειρησιακά» και ευχόμαστε η προσπάθειά μας να μετουσιωθεί σε επιτυχέστερες προβλέψεις!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»