Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

 Βελτιωτικές αλλαγές και ανακοίνωση ένταξης νέας θεματολογίας στις «Ιπποδρομίες»


Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα πρόκειται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην δομή και στην ροή της θεματολογίας του ιστοχώρου.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει, αναμένεται στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου να τεθούν σε λειτουργία και οι στήλες του ιστοχώρου που περιέχουν θέματα στοιχηματικού περιεχομένου.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα προστεθούν οι αποδόσεις των ιπποδρομιών (Ελληνικών και Γαλλικών) και μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου θα αρχίσουμε να δίνουμε κάποιες προτάσεις σε επιλεγμένες Ελληνικές ιπποδρομίες (2 με 3 ιπποδρομίες ημερησίως). Για τις Γαλλικές ιπποδρομίες, επειδή δεν υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον επαρκής γνώση τους, θα αρκεστούμε να προσφέρουμε στους αναγνώστες μας πίνακες με τις πρωινές αποδόσεις των Γάλλων (στο παιχνίδι του γκανιάν) για τις προσφερόμενες ιπποδρομίες από τον ΟΔΙΕ.
Επειδή ο όγκος της ύλης και της θεματολογίας του ιστοχώρου μεγαλώνει πλέον αισθητά, θα υπάρξει ένας διαφορετικός προγραμματισμός των αναρτήσεων, ο οποίος θα σας ανακοινωθεί προσεχώς ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι ακριβώς θα βρίσκετε κάθε μέρα στις «Ιπποδρομίες» (για παράδειγμα, κάθε ιπποδρομιακή ημέρα που διεξάγονται Ελληνικές ιπποδρομίες είναι προφανές πως θα υπάρχει ανανεωμένη η στήλη με τις υποδείξεις για το στοίχημα και την ακριβώς επόμενη ημέρα θα υπάρχουν οι αποδόσεις μαζί με την κριτικοπεριγραφή των Ελληνικών ιπποδρομιών και τα Δελτία των Ελλανοδικών).
Όλα αυτά θα σας ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (μπορεί να χρειαστεί να «εξαντλήσουμε» τα περιθώρια και η τελική ροή προγραμματισμού να δημοσιευθεί στο τέλος της εβδομάδας, πάντως καταβάλλουμε προσπάθειες να γίνει συντομότερα). Προς το παρόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το λογότυπο (logo) των «Ιπποδρομιών»:


Οι ανακοινώσεις που θα αφορούν σε όλες τις επικείμενες αλλαγές θα αναρτώνται πάντοτε στην αρχική σελίδα του ιστοχώρου και όταν αυτές οριστικοποιηθούν θα παραμείνουν εκεί για εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να εντυπωθούν σε όλους τους φιλίππους – αναγνώστες μας και να γίνει πιο εύκολη η περιήγησή τους στον ιστοχώρο.
Προτάσεις, παρατηρήσεις, επισημάνσεις ή οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί μπορείτε να αποστέλλετε μέσω e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: serafeim.panagiotakis@yahoo.gr, serafeim.panagiotakis@gmail.com.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»