Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Τα πρώτα συμπεράσματα


Από τις πρώτες κιόλας ημέρες που οι «Ιπποδρομίες» δραστηριοποιήθηκαν με καταχωρήσεις και αναρτήσεις θεμάτων, υπήρξε μία αξιοσημείωτη είσοδος επισκεπτών. Αν συνυπολογίσει κάποιος το γεγονός πως έχουμε ξεκινήσει χωρίς κανενός είδους προβολής ή διαφημιστικής καταχώρησης, η επισκεψιμότητα που διαρκώς καταγράφεται καταδεικνύει περίπτρανα την δυναμική και τις προοπτικές που έχει ο ιστοχώρος μας. Είναι προφανές πως η αγάπη με την οποία μας περιβάλλατε ευθύς εξαρχής είναι η σημαντικότερη αναγνώριση της προσπάθειάς μας. 
Οι «Ιπποδρομίες» δείχνουν να έχουν αποκτήσει το δικό τους αναγνωστικό κοινό (σχετικά μικρό, αλλά σταθεροποιημένο σε αριθμό επισκέψεων ημερησίως και οπωσδήποτε σημαντικό για ξεκίνημα) και χάρη σε εσάς και στην δύναμη που αντλούμε από την στήριξή σας θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο κέφι διότι τα πρώτα συμπεράσματα δείχνουν πως οι «Ιπποδρομίες» έχουν δυναμική. Και αυτήν την δυναμική θα φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο, προϊόντος του χρόνου.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόησή σας αν διαπιστώνετε σφάλματα ή παραλείψεις. Αντιμετωπίζουμε τώρα στην αρχή τις «παιδικές ασθένειες» του ιστοχώρου και κάνουμε ο, τι μπορούμε ώστε τα προβλήματα που προκύπτουν να λύνονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και οριστικά. Για καλό των αναγνωστών μας (και κακό δικό μας… μιας και μας «αγχώνει» ιδιαίτερα) δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που φέρνουμε και συνεχώς επιδιώκουμε να βελτιωνόμαστε. Άλλωστε αυτό απαιτεί ο σεβασμός προς τον αναγνώστη και η αγάπη προς τους φιλίππους και προς τις ιπποδρομίες. Η γνώμη σας φυσικά παίζει πάντα ρόλο (είτε μέσω των ερωτηματολογίων ή των polls όταν τεθούν σε εφαρμογή, είτε μέσω σχολίων κάτω από τα αναρτημένα θέματα ή τέλος στα e-mail: serafeim.panagiotakis@yahoo.gr, serafeim.panagiotakis@gmail.com). Να ξέρετε πως υπολογίζουμε πολύ στις προτάσεις και τις λαμβάνουμε πάντα υπόψη όταν σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας. Ακόμα και από τα στατιστικά επισκεψιμότητας ανά θεματική ενότητα ή και ανά θέμα εξάγουμε πολύτιμα συμπεράσματα για τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε ο, τι πρέπει για να σας παρέχουμε αυτό που περιμένετε από τις «Ιπποδρομίες», δηλαδή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.
Το μέλλον φαντάζει ευοίωνο για τις «Ιπποδρομίες». Τα πρώτα συμπεράσματα είναι θετικά. Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά.
Σας ευχαριστούμε!



Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»