Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου της ΕΙΔΙΕ για την γιορτή της


 
 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ι.Δ.Ι.Ε ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ
 
Η Ε.Ι.Δ.Ι.Ε. ανακοινώνει ότι η Ετήσια Γιορτή της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 13.00 στον πολυχώρο εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Club Hotel Casino Loutraki, που αποτελεί και τον μεγάλο χορηγό της φετινής εκδήλωσης.

Στα πλαίσιά της θα βραβευθούν οι πολυνίκες και οι πρωταγωνιστές του 2011 και θα διεξαχθεί κλήρωση για τη θαυμάσια 4ετή Swift Breeze, που ήλθε προσφάτως από την Αγγλία με εξαιρετικές περγαμηνές (έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση των 500 λαχνών –αξίας 20 ευρώ έκαστος–, ενώ πληροφορίες για τα στοιχεία της 4ετούς και την πορεία της στην Αγγλία παρατίθενται στο site της Ένωσης www.eidie.gr).Τέλος θα ακολουθήσει γεύμα.

Στην ξεχωριστή φετινή γιορτή, εκτός από τους επίσημους, τις αρμόδιες αρχές, τους επαγγελματικούς κλάδους του χώρου και φυσικά ΟΛΟΥΣ τους ιδιοκτήτες, η Ε.Ι.Δ.Ι.Ε. καλεί με το σημερινό Δελτίο Τύπου και την ευρύτερη ιπποδρομιακή κοινότητα (όσοι πράκτορες ή φίλιπποι επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Ένωσης στο τηλέφωνο 22990 81279 από τις 9 έως και τις 14.00 καθημερινά, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους).

Η Ένωση Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Ελλάδος, ανταποκρινόμενη για μια ακόμα φορά στις προκλήσεις των καιρών, καλεί όλους να δώσουν το παρόν στην ανοιχτή φετινή γιορτή της, η οποία μπορεί να αποτελέσει την απαρχή της εξωστρέφειας, συντελώντας στην ανάδειξη των ιπποδρομιακών θεμάτων που απασχολούν τον χώρο.
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»