Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Εξαιρετική θα μπορούσαμε νε χαρακτηρίσουμε την απόδοσή μας στις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής, ιδιαίτερα μάλιστα αν λάβουμε υπόψη τις ιδιαιτερότητες που είχε η συγκεκριμένη ημέρα (λασπώδης στίβος μετά από έντονη νεροποντή, αρκετοί ίπποι που ντεμπουτάρισαν). Με συνολική επίδοση 6 γκανιάν (!) στις 8 ιπποδρομίες του προγράμματος και πιάνοντας και τις δύο «επιλογές της ημέρας» δείχνουμε πλέον ξεκάθαρα «σημάδια ανάκαμψης» μετά από το «αναγκαστικό ρεπό» του Δεκεμβρίου!
Πιο αναλυτικά, υποδείξαμε στις προτάσεις μας για σύνθετα και ΣΚΟΡ τους ΑΓΟΥΟΡΝΤ ΣΕΡΕΜΟΝΥ (1,24 €), ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ (1,80 €), ΜΠΕΡΛΕΪ (2,49 €), ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΣΜΙΤ (4,71 €), ΑΛΚΥΟΝΗ (1,76 €) και το «κερασάκι» στο φινάλε με την ΤΑΚΕΟ (15,70 €) (!). Χάσαμε μόλις δύο ιπποδρομίες, πιο συγκεκριμένα στη 2η που προτείναμε την πρωτοεμφανιζόμενη ΤΖΟΝΕΛΑ (η οποία τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την επίσης πρωτοεμφανιζόμενη ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΓΚΛΟΟΥ) και στην 7η τον ΣΕΝΤΙΟΥΣΕΡ (ο οποίος με την 3η θέση που κατέλαβε μας «στέρησε» τη χαρά των δύο τελευταίων συνθέτων). Από αυτές τις υποδείξεις μας πέρασαν και τρία σύνθετα, το 3ο σύνθετο (ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ Χ ΜΠΕΡΛΕΪ – 3,77 €), το 4ο (ΜΠΕΡΛΕΪ Χ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΣΜΙΤ – 8,60 €) και το 5ο (ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΣΜΙΤ Χ ΑΛΚΥΟΝΗ – 11,60 €) ενώ «έγραψε» επίσης σε αυτές τις κούρσες και το ΣΚΟΡ4 με απόδοση 63,41 €.
Στις καλύτερες «επιλογές της ημέρας» υποδείξαμε το 5ο δίδυμο και το 5ο forecast ΑΛΚΥΟΝΗ Χ ΣΙΜΣΕΪΚ (1,17 € και 1,84 € μετά από ταυτόχρονη άφιξη), το 4ο σύνθετο-δίδυμο και το 4ο σύνθετο-forecast (4,39 € και 21,07 € επίσης μετά από ταυτόχρονη άφιξη) και τα σύνθετα εκατέρωθεν όπως προείπαμε. Στην 7η κούρσα που προτείναμε επίσης για πιο «δυνατό παιχνίδι» ατυχήσαμε μερικώς (με τη νίκη του ΤΟΜΑΣ ΜΑΛΟΡΥ, τον οποίον προτείναμε στα δίδυμα αλλά όχι για τη νίκη) και έτσι περιοριστήκαμε να βρούμε το 7ο trio που απέδωσε 10,25 € (ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως υποδεικνύαμε για την 4η θέση στο τετραπλό τον αουτσάιντερ ΝΤΑΪΡΕΚΤΟΡ ΛΟΤΖΙΚ που «πλήρωσε» με την εμφάνισή του).
Ελπίζουμε οι «καλές εμφανίσεις» μας να συνεχιστούν και στο μέλλον. Το σίγουρο είναι πως προσπαθούμε να κάνουμε ο, τι καλύτερο γίνεται για όλους εσάς τους αναγνώστες μας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να «πάτε ταμείο»!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»